Fatih Altaylı'nın ''tuvalet'' esprisi tepki çekti

Güncelleme:

Habertürk TV'de Veyis Ateş'in programına damgasını vuran "gaz çıkarma sesi"ni "ti"ye alan Fatih Altaylı, Teke Tek Özel programında reklam anonsu yaparken "5 dakika araya gidiyoruz. Arada tuvalete gideceksen git, sonra şey olmasın" ifadelerini kullandı. Ancak Altaylı'nın bu "esprisi" tepkilere yol açtı.

Hatırlanacağı gibi Habertürk TV'de Veysi Ateş'in sunuculuğunu yaptığı programın canlı yayınında bir "yellenme" sesi duyulmuştu.

Ekranları karşısında programı izleyenler ve ertesi gün internet haber sitelerinde olaya tanık olanlar ilk başlarda olaya gülüyordu ama artık işin kelimin tam anlamıyla "kokusu" çıktı.

Dün akşam Habertürk ekranlarında yayınlanan ve Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programının konukları Celal Şengör ve İlber Ortaylı oldu.

REKLAMA GİDERKEN YAPTIĞI ANONS DİKKAT ÇEKTİ

Yine bir canlı yayın kazasından korkan Altaylı'nın programda reklama giderken "5 dakika araya gidiyoruz. Arada tuvalete gideceksen git, sonra şey olmasın" diyerek gaz çıkarma olayına dikkat çekti.

Ancak Fatih Altaylı'nın bu "espirisi" hoş karşılanmadı ve yaşanan bir canlı yayın kazasının canlı yayınlarda sürekli dile getirilerek gündemde tutulması tepki çekti.

Altaylı, reklama gidildiği sırada iki ismi uyardı ve Veyis Ateş'in programında yaşanan hadiseye atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Celal abi, İlber abi kısa bir reklam için duracağım. 5 dakika reklam. Arada tuvalete gidecekseniz gidin. Sonra şey olmasın"

Habertürk TV canlı yayında ''gaz çıkarma sesi'' olay olduHabertürk TV canlı yayında ''gaz çıkarma sesi'' olay oldu

Fatih Altaylı'dan ilginç Habertürk tespiti: 'Uyuyanlar, gaz çıkaranlar...''Fatih Altaylı'dan ilginç Habertürk tespiti: 'Uyuyanlar, gaz çıkaranlar...''

 


 

Seçiniz...