Messi Beşiktaş'ın şansını değerlendirdi

Messi Beşiktaş'ın şansını değerlendirdi
Güncelleme:

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le karşılaşacak olan Beşiktaş'ın şansını değerlendirdi.

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, verdiği röportajda Bayern Münih hakkında iddialı konuştu. İşte Messi'nin Neymar'ın ayrılığı, Ronaldo ile arasındaki ilişki, Real Madrid'deki kriz, Şampiyonlar Ligi ve aile ile ilgili görüşleri.

"NEYMAR GİDİNCE DEFANSİF OLARAK GELİŞTİK"
"Neymar'ın ayrılığı oynama tarzımızı da değiştirmemize yol açtı. Ofansif olarak potansiyelimizin bir kısmını kaybettik ama defansif olarak ciddi anlamda geliştik. Sahada daha dengeliyiz ve bu da defansif olarak daha güçlü olmamızı sağlıyor."

"UMTITI ÜST ÜSTE İYİ PERFORMANSLAR SERGİLİYOR"
"Umtiti saha dışında da harika bir oyuncu. Buraya gelmeden önce onun hakkında pek bir şey bilmiyordum. İdmanda yaptıklarını gördükten sonra, maçta yaptıklarına şaşırmadım. Kalitesi belli bir oyuncu ve maçlarda üst üste iyi performanslar ortaya koyuyor."

"BAYERN MÜNİH SONUNA KADAR GİDER"
"Manchester City, şu anda en güçlü takımlardan. PSG de öyle. Real Madrid'i de göz ardı etmiyorum. Her ne kadar şu ana kadar beklenen sonuçları alamasalar da kalite ve tecrübe anlamında onlar da yarışta. Bayern Münih de çok ciddi ve harika bir takım. Sonuna kadar gideceklerdir. Ama şu anda en iyiler Manchester City ve PSG."

Seçiniz...