Serhat Akın’dan Volkan Demirel açıklaması

Serhat Akın’dan Volkan Demirel açıklaması
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın, kaleci Volkan Demirel hakkında söylediği iddia edildiği sözleri yalanladı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, kaleci Volkan Demirel hakkında söylediklerinin çarpıtıldığını dile getirerek Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Hürriyet Gazetesi’ne röportaj veren Serhat Akın’ın, “Bazen oyuncular biraz limitini bilmeli. Volkan Demirel’in de oynamayı uzatması ona zarar verdi. İyiyken bırakmalıydı. Zorlamaya gerek yok. Volkan Demirel bırakın derbiyi normalde de oynayacak bir futbolcu değil” dediği iddia edilmişti.

İşte Serhat Akın’ın yaptığı o açıklama;

“Bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan röportajımın çarpıtıldığını üzülerek okudum.  Derbi öncesi kadrolar ile ilgili bir soruya, istikrar bozulmadan, son haftalarda başarılı olmuş takım ile devam edilmesini doğru bulduğumu söyledim. Bu cevabım, son derece kirli bir zihniyetle çarpıtılarak Volkan Demirel ve kaleci seçimine mal edilmiştir. Ümit Milli Takım yıllarından beri arkadaşım olan ve uzun yıllar birlikte forma giydiğimiz sevgili dostum Volkan Demirel'e ve tüm Fenerbahçe takımına yarınki derbide başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yarın da kimin forma giydiği değil, çubuklunun ruhu ağır basacak ve Fenerbahçe'miz galip gelecektir.”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, kaleci Volkan Demirel hakkında söylediklerinin çarpıtıldığını dile getirerek Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Hürriyet Gazetesi’ne röportaj veren Serhat Akın’ın, “Bazen oyuncular biraz limitini bilmeli. Volkan Demirel’in de oynamayı uzatması ona zarar verdi. İyiyken bırakmalıydı. Zorlamaya gerek yok. Volkan Demirel bırakın derbiyi normalde de oynayacak bir futbolcu değil” dediği iddia edilmişti. İşte Serhat Akın’ın yaptığı o açıklama; “Bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan röportajımın çarpıtıldığını üzülerek okudum. Derbi öncesi kadrolar ile ilgili bir soruya, istikrar bozulmadan, son haftalarda başarılı olmuş takım ile devam edilmesini doğru bulduğumu söyledim. Bu cevabım, son derece kirli bir zihniyetle çarpıtılarak Volkan Demirel ve kaleci seçimine mal edilmiştir. Ümit Milli Takım yıllarından beri arkadaşım olan ve uzun yıllar birlikte forma giydiğimiz sevgili dostum Volkan Demirel'e ve tüm Fenerbahçe takımına yarınki derbide başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yarın da kimin forma giydiği değil, çubuklunun ruhu ağır basacak ve Fenerbahçe'miz galip gelecektir.”