TRT Kılıçdaroğlu'nun sloganını komplocu karaktere söyletti

Güncelleme:

TRT 1‘de yayınlanan ve Milli İstihbara Teşkilatı'nı konu alan Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun’un canlandırdığı uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olarak yansıtılan "Yıldırım" karakterine, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni sloganı olan "geliyor gelmekte olan" ifadesini söylettiler.

TRT’nin son yıllarda iktidarın propagandalarına yönelik çektiği dizilere bir yenisi daha eklendi. Geçen aylarda vizyona giren Teşkilat dizisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerde sıkça kullandığı “Geliyor gelmekte olan” sloganı “terörist” karaktere söyletildi.

Dizide usta oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı “Yıldırım” karakterine yönelik operasyon sırasında geçen diyaloglar dikkat çekti.

 Dizi içerisinde kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı “Yıldırım” karakteri, perde arkasında ise uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olarak yansıtılıyordu.

Bu karaktere dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun son günlerde sık sık kullandığı “Geliyor gelmekte olan” ifadesi söyletildi.

O sahnede diyaloglar içerisinde “Yıldırım” karakteri, “Benim her zaman bir B planım vardır. Geliyor gelmekte olan Serdar, geliyor gelmekte olan” ifadelerini söylüyor.