''Türkiye'nin ne yapacağı belli değil''

''Türkiye'nin ne yapacağı belli değil''

EURO 2016 kura çekimini Fenerbahçeli takım arkadaşlarıyla izlediğini belirten Kadlec, o anları anlattı ve grubu değerlendirdi.

Fenerbahçeli Michal Kadlec, EURO 2016 finallerinde Türkiye ile aynı gruba düşmelerini değerlendirdi. Çek Milli Takımı ile Fransa'daki finallerde boy gösterecek ve ay-yıldızlılara rakip olacak olan deneyimli savunmacı, kura çekimini sarı-lacivertli takım arkadaşlarıyla birlikte izlediğin ve o an yaşadıklarını anlattı.
 
Kadlec, "Kura çekimini takım arkadaşlarımla, televizyon olan fitness salonunda izledik. Sonra birbirimize göndermelerde bulunduk. Elemelerde Türkiye'de oynadığımız maçta bizim daha iyi olduğumuzu söyledim. Onlar da bir şeyler söyledi, birbirimize takıldık. Bu konuda hiç münakaşa içine girmedik" dedi.
 
'Her takımı yener, her takıma yenilebilirler'

 
Türkiye'nin ne yapacağı belli olmayan, önceden öngörülemeyecek bir takım olduğunu belirten sarı-lacivertli oyuncu, "Bir kez daha Türkiye ile karşılaşacağız. Onlara karşı tecrübeliyiz. Bizi neyin beklediğini biliyoruz. Türkiye herkesi yenebilecek bir takım, bunu biliyoruz. Ancak her an her takıma da yenilebilirler" diye konuştu.
 
'Üç takımın güçleri denk'
 
Şampiyonada ilk grubun ardından çapraz eşleşme yaşanacak diğer grubun güçlü ekiplerden oluşacağına da dikkat çeken Michal Kadlec şöyle devam etti: "Belçika, İtalya ve İsveç gibi takımlar var. Zor takımlar bizi bekliyor olacak. Grubumuzda İspanya favori. Türkiye, Hırvatistan ve bizim ise denk güçlerde olduğunu düşünüyorum. En iyi halimizle orada olursak bir şekilde turu geçeriz. Elemelerdeki performansımızla bunu yapabileceğimizi gösterdik. Turnuva sırasında hangi takımın formu iyiyse o öne çıkacaktır".

Milliyet