Arda Turan turizmi !

Arda Turan turizmi !

Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, turizm sektörüne de canlılık getirdi.

Barcelona’ya transfer olan Arda Turan turizm sektörüne de canlılık getirdi. Turizm şirketleri bundan böyle ‘Arda Turan Turu’ düzenleyecek. Turlar 2 gece, 3 gün, uçak, maç bileti, şehir için transferler ve Barcelona turu dahil 299 euro’dan başlayacak.

Yıldız futbolcunun Barcelona kulübüne transfer olmasının, Türkiye’de İspanyol kentine ilgiyi arttırdığı ve bu kente tur taleplerinde önemli miktarda artış gözlendiğine dikkat çekildi. Barça’nın maçlarına ise özel tur paketleri yapılacağı ifade edildi.

Bartomeu’dan gelecek mesajı

Arda Turan’ın yeni takımı Barcelona’da, Josep Maria Bartomeu başkanlık seçiminden zaferle ayrıldı. 6 yıllığına koltuğa oturan Bartomeu büyümeye ve kupalar kazanmaya devam edeceklerini söyledi. 47 bin 720 oyun yüzde 54,63’ünü alan 52 yaşındaki Bartomeu’yu, Laporta yüzde 33,03 ile takip etmişti.

Bartomeu, “Luis Enrique ve ekibine en iyi oyuncuları kazandırmaya devam edip, vakfımızı, yeni stat projemizi, La Masia’yı, kadın futbolunu desteklemeyi bırakmayarak, gelişmeyi ve kazanmayı sürdüreceğiz. Çıktığımız bu yolda hep  birlikte hareket edersek her zaman daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

1-952.jpg