Bülent Korkmaz: Başkan bir şey demediği sürece görevimin başındayım

Bülent Korkmaz: Başkan bir şey demediği sürece görevimin başındayım
Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kasımpaşa karşısında hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Bülent Korkmaz, istifa tepkilerine de yanıt verdi.

Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-0 yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kemal Özdeş, karşılaşmanın önemli bir hikayeye sahne olduğunu belirtti.

İlk yarıda 3 zorunlu değişiklik yaptıklarını vurgulayan Özdeş, "Pavelka'yı kendi pozisyonunun dışında oynattık. Veysel'in parmağı çıktı. Her şey bizim açımızdan tersti. Bugün devre arasında yaşadıklarım mutluluk vericiydi. Oyuncularımın bu anlara ortaklık etmesi, sorumluluk alması, Pavelka'nın 'Bek oynarım.' demesi önemliydi. Her oyuncum soyunma odasında konuştuğumuz oyun planını ikinci yarı uyguladı." ifadelerini kullandı.

Mücadelede Antalyaspor'un attığı golün, VAR sisteminin uyarısı üzerine ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesinin kader anı olduğunu aktaran Özdeş, "İkinci golü attıktan sonra oyun ritmimiz tamamen oturdu. Geçtiğimiz 4 maçta 1 puan toplamıştık ama oynadığımız oyunlar galibiyeti işaret ediyordu. Umarım sakatlıkla oyunu terk eden arkadaşlarımda ciddi bir problem olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

BÜLENT KORKMAZ: BAŞKAN BİR ŞEY DEMEDİĞİ SÜRECE GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, VAR sistemini eleştirdi.

İlk yarının oyun olarak ortada olduğunu belirten Korkmaz, "İkinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Basit goller yedik. Geçen haftaki iyi oyunu devam ettiremedik. Mücadele edemedik, mağlup olmak kaçınılmaz. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. VAR sistemine takılmamak elde değil. Gole bir şey demiyorum ama penaltı pozisyonunda karar nasıl verildi anlamış değilim. Penaltıya VAR mı karar verecek orta hakem mi bilmiyorum." diye konuştu.

Bülent Korkmaz, maçın son dakikalarında tribünlerden gelen istifa seslerine ilişkin ise şunları kaydetti:

"Görevimdeyim, görevimi yapmaya çalışıyorum. Geçen sene de sezonun ikinci yarısında böyle bir ortam oluştu. Nasıl geldiysek öyle gitmesini biliriz. Sevgi ve saygı çerçevesinde geldik, öyle gideceğiz. Başkan bir şey demediği sürece görevimin başındayım. Başkan ve yönetim böyle bir karar alırsa saygı duyarım."

text-ad
Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması sonrası jet soruşturma! Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması sonrası jet soruşturma! Sevgilisinden yeni ayrılmıştı.. Cemre Baysel cesur tarzıyla olay oldu Sevgilisinden yeni ayrılmıştı.. Cemre Baysel cesur tarzıyla olay oldu ROK ''sıra İBB avukatlarında'' demişti... İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı ROK ''sıra İBB avukatlarında'' demişti... İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı İstanbul'un 7 ilçesinde ortaya çıkan yılanlar büyük endişe yarattı! İstanbul'un 7 ilçesinde ortaya çıkan yılanlar büyük endişe yarattı! İsrail, İran'ı 60 savaş uçağıyla aynı anda vurdu: O anlar saniye saniye kamerada! İsrail, İran'ı 60 savaş uçağıyla aynı anda vurdu: O anlar saniye saniye kamerada! Victor Osimhen transfer sessizliğini bozdu: Galatasaray taraftarı istediğini bulamadı Victor Osimhen transfer sessizliğini bozdu: Galatasaray taraftarı istediğini bulamadı Otoyolda ''alkollü'' olduğundan şüphelendiği sürücünün midesinden çıkanlar şoke etti Otoyolda ''alkollü'' olduğundan şüphelendiği sürücünün midesinden çıkanlar şoke etti İstanbul'da gece yarısı büyük yangın: Alevler her yerden görüldü! İstanbul'da gece yarısı büyük yangın: Alevler her yerden görüldü! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! TBMM'de yumruk yumruğa kavgaya neden olan zeytinlik teklifi kabul edildi! TBMM'de yumruk yumruğa kavgaya neden olan zeytinlik teklifi kabul edildi!
Benzin ve motorine zammın, zammının, zammı geliyor! Benzin ve motorine zammın, zammının, zammı geliyor! Konut fiyatları ile enflasyon arasındaki makas uçuşa geçti! Konut fiyatları ile enflasyon arasındaki makas uçuşa geçti! 11 evladımızı şehit eden eli kanlı terörist Kobani’de öldürüldü 11 evladımızı şehit eden eli kanlı terörist Kobani’de öldürüldü Yumurtalıklarını aldıran Türkiye'nin güzel şarkıcısının hayatı kabusa döndü Yumurtalıklarını aldıran Türkiye'nin güzel şarkıcısının hayatı kabusa döndü 26 ildeki son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı 26 ildeki son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı İran bu sefer de Microsoft'un İsrail'deki binasını vurdu İran bu sefer de Microsoft'un İsrail'deki binasını vurdu Hafta sonunun hava durumu belli oldu: Bir yanda sıcaklar diğer yanda ise yağış var! Hafta sonunun hava durumu belli oldu: Bir yanda sıcaklar diğer yanda ise yağış var! Gözü dönen cani baba 10 ve 14 yaşlarındaki 2 kızını uykularında bıçakladı! Gözü dönen cani baba 10 ve 14 yaşlarındaki 2 kızını uykularında bıçakladı! Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazıyor! Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazıyor! Gibi'nin ardından Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen'den ayrıldı! Gibi'nin ardından Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen'den ayrıldı!