Denizlispor Alpay Özalan'la anlaşamadı

Denizlispor Alpay Özalan'la anlaşamadı

Ali Tandoğan’ın yerine teknik direktör arayan Denizli, Alpay Özalan ile anlaşmaya varamadı.

Ali Tandoğan'ın gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmaya çalışan Denizlispor yönetimi, Alpay Özalan isminden pahalı geldiği için vazgeçti. Alpay'ın 7 maç için 300 bin lira istediği öğrenildi. Balıkesirspor galibiyeti ile moral bulan Denizlispor'da keyifler yerine gelirken, yönetim teknik adam arayışlarını sürdürüyor.
Eskişehirspor'dan gönderilen Alpay Özalan'ın ismini gündeme getiren yeşil-siyahlı yönetim, fiyatta anlaşamayınca Alpay transferini noktaladı. 7 maç için 300 bin lira isteyen Alpay, rakamda inmeyince kapılar kapandı.
 
2-1 kazandıkları Balıkesirspor maçına Kaleci Antrenörü Cengiz Tarım'ın yönetiminde çıkan Denizlispor'da yönetim yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Başkan Süleyman Urkay'ın Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımclığını yapan Tamer Tuna'yı ikna etmeye çalıştığı, gündemdeki isimlerden Timuçin Beyazıt'la da temasın kopmadığı belirtildi. Referandum nedeniyle bu hafta maç olmamasının kendilerine zaman kazandıracağını belirten Başkan Urkay, "Arayışımız sürüyor. Görüştüğümüz isimler var. En doğru kararı vereceğiz" dedi.
 
Urkay'a yüklendi
 
Denizli ile yollarını ayıran Ali Tandoğan, bu yönetimin hoca arayışlarının inandırıcı olmadığını belirterek, başkan Urkay'ın sezon sonuna kadar Mehmet Keskinler'le yola devam edeceğini iddia etti. Tandoğan, "İşime karıştırmadığım için yıldızımız barışmadı. Şimdi istediği ortam oluştu. Hoca falan getirmez. Karışmayı seviyor. Mevzuat olmasa, bıraksan kulübede teknik adam olarak maça çıkar, talimatlar yağdırır sahaya" dedi.

Yeni Asır