Fatih Terimli Panathinaikos'ta kaos gecesi: Defalarca tokat attı!

Fatih Terimli Panathinaikos'ta kaos gecesi: Defalarca tokat attı!
Güncelleme:

Yunanistan'da Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos ile PAOK arasında oynanan Yunanistan Kupası yarı final maçında saha savaş alanına döndü. Panathinaikos'un yeni transferi Anastasios Bakasetas ile PAOK'lu Taison arasında kavga çıktı, Taison, Bakasetas'a defalarca tokat atarak kırmızı kart gördü.

Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında Razvan Lucescu'nun ekibi PAOK ile Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos karşı karşıya geldi ve sahadan Fatih Terim galibiyetle ayrılarak kupada büyük avantajı kaptı. Oynanan mücadeleyi konuk ekip Panathinaikos 1-0 kazanırken galibiyet golünü 53. dakikada Andraz Sporar kaydetti.

Mücadelenin sonunda yaşanan kavga ise karşılaşmanın önüne geçti. Karşılaşmanın 79. dakikasında Trabzonspor'dan Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas adeta çılgına döndü. PAOK'ta forma giyen Taison, Bakasetas ile girdiği ikili mücadele sonrası rakibine art arda tokat attı. Aynı hareketi Bakasetas da yaptı ve Taison'un boğazını sıktı. Ortam sakinleşince hakem iki futbolcuya da kırmızı kart gösterdi. Fatih Terim'den olaya büyük tepki geldi.

Yarı finalin rövanş maçı 21 Şubat Çarşamba günü Panathinaikos'un sahasında 20.30'da oynanacak.