Michal Kadlec'ten çarpıcı açıklamalar !

Michal Kadlec'ten çarpıcı açıklamalar !

Türkiye’yi yakından tanıyan Kadlec, Milli Takımımızın iyi durumda olmadığını belirtti.

Çek Cumhuriyeti’nin tecrübeli savunmacılarından Michal Kadlec, Türkiye’ye karşı çok kritik bir maç oynayacaklarını dile getirdi. Çek gazetecilerle sohbet eden Kadlec’in, 2008’deki maçı takım olarak çok iyi hatırladıklarını ifade etti.
 
O karşılaşmada son 10 dakikada oyuna dahil olduğunu anımsatan 31 yaşındaki stoper, “Elbette o günü iyi bir şekilde hatırlamıyoruz. Genç bir oyuncu olarak sahaya girdim, önce 2-2 oldu, sonra 3-2 yaptılar. İlk büyük turnuvamda böylesine kötü eve dönmem üzüntü vericiydi. Hepimizin hafızaları taze, o maçla ilgili kötü anılarımız var. Ancak umuyorum bu sefer daha iyi olacak” dedi.
 
İspanya’nın Türkiye’yi farklı yenmesinin ölçü olamayacağını aktaran Kadlec, “Muhtemelen iyi bir durumda değiller. 2 maçı kaybettiler, modları çok düşük... Elbette bu bizim için şans. Ama 2008’deki gibi yine isteyecekler. 2008’deki gibi olabilirler yine... Ancak bu sefer umuyorum biz başaracağız” diye konuştu.
 
Fenerbahçe’den birçok arkadaşının da rakip takımda olduğunu vurgulayan tecrübeli stoper, “Hem Fenerbahçe’den birçok arkadaşım var hem de diğer takımdakileri tanıyorum. Rakibimizi biliyoruz yani. Her şeylerini biliyorum diyemem elbette ama onlarla ilgili birçok bilgiye sahibim” yorumunu yaptı.