CANLI İZLE | Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle | Malatya TS bein sports | şifresiz canlı yayın

CANLI İZLE | Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle | Malatya TS bein sports | şifresiz canlı yayın
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında ertelenen Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı bu akşam oynanacak. Ligde şampiyonluk yarışında bulunan Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca...

Yeni Malatyaspor Trabzonspor canlı izle... Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında erteleme maçında Yeni Malatyaspor evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Ligde Başakşehir, Galatasaray ve Sivasspor'la zirve yarışının içinde bulunan Trabzonspor erteleme maçında Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek ligde liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Yeni Malatyaspor tarafında ise Trabzonspor maçında 3 puan çıkararak küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Futbolseverler bu maçı şifresiz izlemek için canlı yayın arayışı içinde. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca beIN Sports HD 1'den canlı yayınlanacak mücadelenin canlı anlatımı mynet.com'da...

YENİ MALATYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI İLK 11'LERİ

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat, Mina, Robin Yalçın, Sakıb, Donald, Acquah, Fofana, Gökhan Töre, Bifouma, Umut Bulut

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ekuban, A. Ömür, Nwakaeme, Sörloth

???? MAÇ GÜNÜ ????????
⚽️ BTCTürk Yeni Malatyaspor ???? Trabzonspor
????️ 11.03.2020 Çarşamba ⏰ 20.00
????️ Yeni Malatya Stadı
???? beIN Sports
???? #BugünGünlerdenTrabzonspor #ParçalıForma
⚡️ #BizBize #Yanyana pic.twitter.com/Sy54GgbmH5

— Trabzonspor Kulübü (@Trabzonspor) March 11, 2020 YENİ MALATYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE YENİ MALATYASPOR - TRABZONSPOR MAÇ ÖNÜ NOTLARI

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk ettiği iki Süper Lig maçını da gol yemeden kazandı (1-0 & 5-0).

Süper Lig tarihinde Yeni Malatyaspor ile oynadığı beş maçın üçünü kazanan Trabzonspor (2M), son iki karşılaşmada rakibini aynı skorlarla mağlup etti (2-1).

Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın altısını kaybeden Yeni Malatyaspor (1B), tek puanını son karşılaşmada Konyaspor'dan aldı. Malatya ekibi, 12-13. haftalardan bu yana üst üste iki maçtan puanla ayrılamıyor.

Hüseyin Çimşir göreve geldikten sonra oynadığı yedi Süper Lig maçının beşini kazanan Trabzonspor (2B), bu iki beraberliği son iki deplasman karşılaşmasında aldı.

Deplasmanda çıktığı son 22 Süper Lig maçında da gol atan Trabzonspor, bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi. Bordo mavili ekibin gol sevinci yaşayamadığı son dış saha karşılaşması, geçen sezon bu statta Yeni Malatyaspor'a yenildiği mücadeleydi (0-5).

Süper Lig tarihinde çarşamba günleri çıktığı sekiz deplasman maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (3G 4B), tek yenilgisini 23 Ocak 2002'de Gaziantepspor deplasmanında aldı (2-5).

Kasım 2014'ten bu yana Süper Lig'deki ilk golünü son karşılaşmada Konyaspor'a atan Murat Yıldırım, bugüne kadar üst üste iki maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Trabzonspor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında birer gol katkısı yapan Caleb Ekuban (2 gol & 2 asist), daha önceki 26 karşılaşmada aynı sayıda gole katkı yapmıştı (3 gol & 1 asist).

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Yeni Malatyaspor filelerini havalandıramayan Trabzonspor santrforu Alexander Sörloth'un, bu sezon Süper Lig'de iki kez karşılaşıp gol atamadığı bir takım yok.

SAKATLAR DÖNDÜ AMA 3 İSİM YOK

Sakatlıklarını atlatan Hosseini ve Pereira, Malatya’ya götürüldü. Bu iki ismin maç kafilesinde yer alması yüzleri güldürse de statü gereği Trabzonsporlu 3 futbolcu bugünkü karşılaşmada oynamayıyor. Ertelenen karşılaşmanın tarihinden sonra kadroya katıldığı için Guilherme, Da Costa ve Messias Yeni Malatyaspor’a karşı forma giyemiyor. Öte yandan hafif ağrısı olan Kamil Ahmet de Malatya’ya götürülmedi.

MALATYASPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Alt taraftan kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, yeni hocası Hikmet Karaman yönetimindeki ikinci maçına çıkıyor. Geçen hafta Konya ile berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, zorlu Trabzonspor karşılaşmasından da mutlaka puan çıkartmak istiyor. Ancak eksiklerin çokluğu can sıkıyor. Ev sahibinde kart cezalısı Hadebe, Chebake ve Mustafa Akbaş’ın yanı sıra maçın ertelendiği tarihten sonra takıma katılan Kjartansson, Walter, Ndayishimiye ve Karim Hafez statü gereği oynamıyor.

???? MAÇ GÜNÜ ????????
⚽️ BTCTürk Yeni Malatyaspor ???? Trabzonspor
????️ 11.03.2020 Çarşamba ⏰ 20.00
????️ Yeni Malatya Stadı
???? beIN Sports
???? #BugünGünlerdenTrabzonspor #ParçalıForma
⚡️ #BizBize #Yanyana pic.twitter.com/Sy54GgbmH5

— Trabzonspor Kulübü (@Trabzonspor) March 11, 2020 TRABZONSPOR ERTELEME MAÇI İÇİN MALATYA'DA

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken ancak Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden dolayı ertelenen Yeni Malatyaspor karşılaşması için Malatya’ya geldi.

Trabzon’dan THY’ye ait özel bir uçakla Malatya Erhaç Havaalanı'na inen Trabzonspor kafilesini çıkışta taraftarlar çiçeklerle karşıladı. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede tedavileri tamamlanan Pereira ve Hosseini de yer aldı. Bu arada Manuel da Costa, Manoel Messias ve Guilherme ise Yeni Malatyaspor maçının ertelendiği tarihten sonra transfer edildiği için yarın oynanacak olan forma giyemeyecekleri için kadroda yer almadılar.

Yeni Malatya Stadyumu'nda 11 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.

STAT DEZENFEKTE EDİLDİ

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Malatya Büyükşehir Belediyemiz, Trabzonspor maçı öncesi stadımızın futbolcu soyunma odaları, koridorları, lavaboları, turnikeleri, parmaklıkları ve temas edilebilecek tüm noktalarını dezenfekte ederek taraftarımızın gönül rahatlığıyla kullanımına hazır hale getirdi” ifadelerine yer verdi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak’ta yaşanan deprem sonrası Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken Yeni Malatyaspor - Trabzonspor karşılaşması TFF tarafından ertelenmişti. Ertelenen maç bugün saat 20.00’de Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak.