Fenerbahçe’de Raul Meireles şoku !

Fenerbahçe’de Raul Meireles şoku !

Fenerbahçe’de Raul Meireles’in dizindeki ağrıları tekrar nüksetti.

Dizindeki sakatlığı sebebiyle tedavi olan ancak sonuç vermeyince operasyon geçiren Portekizli futbolcu Amedspor maçıyla sahalara dönmüştü.

Yaklaşık dört aylık aranın ardından forma giyen Meireles, ağrıları sebebiyle dünkü çalışmaya katılmadı, özel program ile günü tamamladı. Fenerbahçe’de Lokomotiv Moskova maçı öncesi dört önemli eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Markoviç ve Ba’nın yanı sıra cezalı Diego ile Meireles yer almayacak.

Pereira’nın Moskova analizi

Vitor Pereira, yarınki Lokomotiv Moskova maçı öncesi oyuncularıyla biraraya geldi. Portekizli hoca, bu maçta takım savunması ve disiplinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Bu sebeple gol ararken her zaman kontrollü olunması gerektiğini belirtti.

Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı bazı oyuncularla da bire bir toplantılar yaparak beklentilerini anlattı. Rus ekibinin güçlü ve zayıf yönlerinden bahseden Pereira, tüm takımdan her iki maç için de tam konsantrasyon istedi.

Hakem İsveç’ten

Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı ile yarın Ülker Stadyumu’nda oynayacağı maçı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Martin Strömbergsson yönetecek.