Hamzaoğlu'nun yerine 4 aday var !

Hamzaoğlu'nun yerine 4 aday var !

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adaylar da belli oldu.

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına hız veren Galatasaray'da ön plana çıkan ismin Mustafa Denizli olduğu öğrenildi.

İlk sırada Mustafa Denizli

Galatasaray Yönetimi bu akşam şok bir kararla Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verdi. Ardından sarı-kırmızılı takımın başına hangi teknik direktörün getirileceği konuşulmaya başlandı. İlk sırada Mustafa Denizli yer alırken, Ersun Yanal, Tugay Kerimoğlu ve Christoph Daum'un da listede yer aldığı gelen haberler arasında.

Yönetimde Mustafa Denizli isminin ağırlık kazandığı öğrenirken, tecrübeli teknik adamla temasa geçildiği ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Herhangi bir anlaşmazlık yaşanması durumunda ise sarı-kırmızılıların Christoph Daum ile temasa geçeceği, en son seçenek olarak ise Tugay Kerimoğlu'nun olduğu ifade edildi.

Mustafa Denizli'nin kariyeri başarılarla dolu

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kariyeri başarılarla dolu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemlerde şampiyonluk kupası kaldırarak üç büyük kulüpte şampiyonluk yaşayan ilk teknik direktör olarak tarihe geçen Mustafa Denizli, 1988-1989 sezonunda o zamanki ismiyle Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Galatasaray'a yarı final oynatarak, Türk futbol tarihine geçmişti. Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımla bir kez Türkiye Kupası ve 2 kez de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmayı başarmıştı.

Öte yandan Galatasaraylı yönetici Fatih İşbecer, yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın gündemlerinde olmadığını belirterek, "Antalyaspor maçında takımın başında Taffarel olacak" dedi.