Ljajic'ten Beşiktaş itirafı

Ljajic'ten Beşiktaş itirafı
Güncelleme:

Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edildikten sonra Fatih Karagümrük'e transfer olan Sırp futbolcusu Adem Ljajic, Beşiktaş'ta günleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'ün Sırp yıldızı Adem Ljajic, açıklamalarda bulundu. 

TRT Spor'a konuşan Ljajic, "Zor bir dönem geçiriyordum. Bir sene önce Beşiktaş'ta anlamsız bir şekilde kadro dışı bırakıldım. Karagümrük'e transferimde yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Şenol Güneş ile iyi bir ilişkisinin olduğunu vurgulayan Sırp orta saha, "Şenol Hocayla iyi bir ilişkimiz vardı. Bana özgürlüğü verdi ve ben de kendimi daha rahat kanıtlayabildim. Abdullah Hoca ile de iyi bir performansım oldu. O da iyiydi ama Şenol Güneş ile ilişkim daha farklıydı. Şenol Hoca ile daha rahattım. Sadece bireysel anlamda değil, takımda da düşüş yaşadı. Ama şampiyon olduğumuz sezonda verdiğim katkılardan dolayı kendimden memnunum" açıklamasını yaptı.

"BİZE İYİ DAVRANILMADI"

Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemden söz eden Ljajic, "Bir mesaj geldi takım menajerimizden. Kadroda olmayacağımı söylediler. Ben de şok oldum. Beşiktaş'ı ve taraftarı seviyordum. Kimseyle bir problemim yoktu. Anlam veremedim. Kadro dışı kaldığımız dönemde çok iyi davranılmadı bize. Bunun nedeniyle ilgili net bir cevap alamadım" ifadelerini kullandı.