Şenol Güneş: ''Yakaladın mı atacaksın !''

Şenol Güneş: ''Yakaladın mı atacaksın !''

Skenderbeu karşısında alınan tek gollü zafere rağmen Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı geldi.

Başarılı çalıştırıcı, “Pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Böyle maçlarda yakaladın mı atacaksın! Bu sorunumuzu daha çok çalışıp aşmalıyız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş’in, Skenderbeu’yu deplasmanda yenmelerine rağmen maç içinde kaçan üst üste pozisyonlar sebebiyle karşılaşma sonunda oyuncularına tepki gösterdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Önce Başakşehir şimdi de Skenderbeu... Yakaladığımız pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Böyle maçlarda yakaladın mı atacaksın! Arnavutluk’ta son anlarda gelen baskının ardından gol yeseydik büyük sıkıntı yaşardık. Final vuruşlarındaki sorunumuz sürüyor. Rakibi hafife almak da bize yakışmadı... Elbette galip geldiğimiz bir maçın ardından mutlu olmamız lazım ancak eksik yönlerimizi de gidermemiz şart. Bu sorunumuzu daha çok çalışıp aşmalıyız” sözlerini sarf etti.

İki isme özel uyarı

Son maçlardaki form grafiği beklenin altında kalan Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre’yle de özel olarak görüşen Güneş’in, bu iki isme uyarılarda bulunduğu öğrenildi. 63 yaşındaki çalıştırıcının, “Her futbolcu maç içinde bireysel yeteneklerini göstermek isteyebilir. Ama herkesin takım oyununun bir parçası olmasını istiyorum” diyerek bu 2 oyuncuya mesaj verdiği bildirildi.

Fanatik