Talisca ile Caner soyunma odasında kavga etti iddiası

Talisca ile Caner soyunma odasında kavga etti iddiası
Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcular Talisca ile Caner Erkin'in maçın ardından soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti iddia edilmişti.

Caner Erkin yaptığı açıklamada 'Bu haberler gerçek dışıdır' dedi. Daha sonra Beyaz Futbol programında Sinan Engin'e mesaj atan Erkin, "Abartmasınlar oldu bitti. Söyle Caner bana yazdı de. Abi bunlar delirdi mi ya, ne kamçısı. Kimsenin kimseye vurduğu yok. Futbolda olan şeyler bunlar." dediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nden açıklama yapıldı. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır." denildi. Talisca ise Instagram hesabından Caner'le fotoğrafını paylaştı, "Biz her zaman kardeşiz" ifadelerini kullandı.

Vodafone Park'ta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme'nin aktardığına göre Caner Erkin ile Talisca maçın ardından soyunma odasında yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edildi.

'TALISCA'DAN CANER'E UÇAN TEKME' İDDİASI
Dikme, "Maçtan sonra Caner soyunma odasında Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercüman çağırıyor. Caner, Talisca'ya şunları demiş: "Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun. Kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor. Sonrasında Talisca bir anda, durduk yere Caner'e uçan tekme atıyor. Talisca kendini kaybetti, herkes 2 futbolcuyu yatıştırmak için çabalıyor. Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın olduğu odaya giriyor, 10 dakika sonra Şenol hoca tribünden aşağı indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış; Bu takımın üzerinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım" dedi.

CANER ERKİN: ABARTMASINLAR
Konuyla ilgili A Spor'a konuşan Caner Erkin, Talisca'yla kavga ettiği haberlerini yalanladı. Haberinin arkasında duran Sercan Dikme: "Şerefim üzerine yemin ederim ki bu haber doğru."

Beşiktaş ile RB Leipzig maçında Caner Erkin ile Talisca arasında bir gerinlik yaşanmıştı. Leipzig kontratağında Talisca rakibi durdurmayınca Caner faul yapmak zorunda kalmış ve sarı kart görmüştü. Bunun üzerine Caner, Talisca'ya kızmıştı.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin'in kendisine attığı mesajı paylaştı: "Abartmasınlar oldu bitti. Söyle Caner bana yazdı de. Abi bunlar delirdi mi ya, ne kamçısı. Kimsenin kimseye vurduğu yok. Futbolda olan şeyler bunlar."

Yaşanan bu gelişmeler üzerine durum değerlendirmesi yapan yönetim resmi siteden konu ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada soyunma odasında yaşananların şiddetinin, abartıldığı gibi olmadığı ve tartışmanın iddia edildiği gibi uçan tekmeler, yumruklaşmalar boyutuna gelmediğinin altı çizildi.

Siyah Beyazlıların konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca’nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır. Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

TALİSCA'DAN MESAJ
Bu arada Talisca da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz her zaman kardeşiz" ifadelerini kullandı.