Zlatan Türkiye'ye geliyor ama...

Zlatan Türkiye'ye geliyor ama...

Ünlü isimlerin estetikçisi Ayşe Yıldız dünyaca ünlü futbolculardan Zlatan Ibrahimovic’in de burun estetiğini yapacağı ortaya çıktı.

Ünlü futbolcuların estetik ameliyatlarını yapan bu futbol camiasında üne kavuşan ünlü estetikçi Ayşe Yıldız (Lakabıyla Ayşe estetik) ilginç bir detayı Sporcope.com’un Ahmet Çakar’la Sansürsüz canlı yayınında açıkladı.
 
Ayşe Yıldız, futbol camiasından bir çok ismin estetik ameliyatını yaptığını belirterek özellikle Erkan Zengin’e yaptığı ameliyatı İsveç Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı Zlatan Ibrahimovic’in çok beğendiğini anlattı. Ibrahimovic’n kendi burnu için de kendisine geleceğini söyleyen Ayşe Yıldız canlı yayında Sporcope’a verdiği detayda “Erkan Zengin’e yaptık yeni ameliyat. Ibrahimovic görmüş çok beğenmiş Erkan Zengin’in burnunu. Görünce inanamamış. O da bize gelecek” şeklinde konuştu.
 
‘Ayşe estetik’ futbolcuların sadece estetik amaçlı değil sağlık açısından da kendilesine geldiğini belirterk, “Alper Potuk’u bana Ersun Yanal hoca göndermişti. Koşmasında problem olduğu için böyle bir uygulama yapmıştık. Estetiğin haricinde içini de düzeltmiştik.” ifadelerini kullandı.
 
Erkan Zengin’in yanı sıra Alper Potuk, Veysel Sarı gibi isimlerin de burun ameliyatlarını gerçekleştirdiğini söyleyen Yıldız, kendisine gelen futbolcular arasında Volkan Demirel, Emre Çolak, Ahmet İlhan Özek gibi isimlerin yanı sıra gibi Hasan Şaş’a saç ekimi yapmaya gelen isimlerin de olduğunu söyledi.

Sporcope