Mallorca'da Riera depremi

Mallorca'da Riera depremi
Güncelleme:

Riera, takımın başında Soler olduğu müddetçe, bundan böyle Real Mallorca forması giymeyeceğini duyurdu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, takımın başında Soler olduğu müddetçe, bundan böyle Real Mallorca forması giymeyeceğini duyurdu.

Real Mallorca forması giyen eski Galatasaraylı Albert Riera yeni takımında ortalığı karıştırdı. İtalya'nın Udinese ekibinden geçtiğimiz aylarda İspanyol ekibine transfer olan Riera, ülkenin ikinci liginde mücadele eden yeni takımında isyan bayrağını erken açtı.

Teknik Direktör Miquel Soler ile ayrı düşen 33 yaşındaki oyuncu, bir açıklama yayınlayarak Soler görevde olduğu müddetçe Real Mallorca forması giymeyeceğini söyledi. Udinese ile yolları, kumarhanede çekilen görüntülerinin ardından ayrılan Riera, Mallorca ile de benzer bir sona yaklaştı.

Riera açıklamasında, "Kulübe, taraftara ve takım arkadaşlarıma duyduğum tüm saygıyla birlikte, hocamla olan çeşitli sebeplerden dolayı hayatımın kulübü için oynamaya devam etmeyeceğim. Şimdilik daha fazla yardımcı olamayacağım" dedi. Bir dönem Liverpool forması da giyen Riera, Mallorca'ya transfer olalı henüz iki ay olmuştu.  

Milliyet