Minik Messi bulundu

Minik Messi bulundu
Güncelleme:

Poşetten Messi forması giyen gerçek çocuk bulundu...

Poşetten Messi forması giyerek internette üne kavuşan küçük çocuğun Irak’ta bulunduğu iddia edilmişti. Ancak Messi hayranı gerçek ufaklık Afganistan’da ortaya çıktı. 5 yaşındaki Murtaza’nın şimdiki hayali Arjantinli yıldızla tanışmak.

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nda giydiği formayı poşetten yaparak internette gündeme oturan çocuğun Irak’ta bulunduğu iddia edilmiş ve çocukla gazeteciler tarafından röportaj yapılmıştı.

20-130.jpeg
 
Ancak kısa bir süre sonra röportaj yapılan Homin adındaki çocuğun fotoğraftaki çocuk olmadığı ortaya çıktı. Homin’in poşetten Messi forması giyen çocuğa benzememesi ve yaşının daha büyük olması şüphelere neden olmuştu.
 
Günlerdir internette gündeme oturan gerçek çocuk ise Afganistan’da ortaya çıktı. Adının Murtaza olduğu öğrenilen Messi hayranı küçük çocuk 5 yaşında.

 “Forma alacak gücümüz yoktu”
 
Küçük Murtaza’nın babası Arif yaptığı açıklamada “Oğlum, Messi’yi gerçekten çok seviyor. Ben sıradan bir babayım ve malesef oğluma forma alacak ekonomik gücüm yok. Bu yüzden çocuklar plastikten forma yapmaya karar vermiş” dedi.
 
“Oğlum, Messi ile tanışmak istiyor”
 
Murtaza’nın kavuştuğu ünden haberi olduğununu söyleyen baba “İnterneti olan yakınlarımızdan olayı öğrendik. Murtaza da her şeyin farkında. Şu an oğlum yabancı ülkelerin Messi’yle tanışması için yardımcı olmasını umut ediyor” dedi.
 
Akşam