Xavi'nin eksikliğini Arda mı dolduracak ?

Xavi'nin eksikliğini Arda mı dolduracak ?
Güncelleme:

Xavi'nin Barcelona'daki eksiğinin sezon öncesi maçlarda açığa çıktığını belirten İspanyollar, bu eksiği ancak Arda Turan'ın doldurabileceğini belirtti.

Barcelona'nın yeni sezon öncesinde ortaya koyduğu futbol, İspanyollar tarafından analiz edildi. Marca gazetesinin 'Barça Xavi'nin dokunuşunu hala özlüyor' başlığıyla yayınladığı haberde, hazırlık maçlarında Katalan ekibinin oyununda en çok dikkat çeken eksikliğin orta sahanın ortası olduğuna dikkat çekildi.

Özellikle son olarak Sevilla ile Tiflis'te oynanan maçta, Barça'nın orta sahasında meydana gelen zaaflar ve art arda yenen gollere dikkat çekilen haberde, Xavi'nin yerini dolduracak futbolcunun Arda Turan olduğu ancak Türk futbolcunun, transfer yasağı nedeniyle henüz sahalara çıkamadığına vurgu yapıldı.

Haberde, "Xavi'nin rolü için seçilen oyuncu Arda Turan. Ancak FIFA'nın transfer yasağı onun Ocak ayına kadar oynamasına engel teşkil ediyor. O tarihe kadar Luis Enrique Iniesta'nın omzuna yükleyeceği görevi fazlalaştıracak" ifadeleri kullanıldı. Iniesta'nın oyundan çıktığı Sevilla maçını da örnek gösteren gazetenin haberinde, bu durumlarda Barcelona'nın büyük sıkıntılar çekeceği kaydedildi.