CHP'li Akın'a aynı ad aynı soyadla rakip çıktı: ''Bu tezgâhı kurgulayanlara yazıklar olsun''

CHP'li Akın'a aynı ad aynı soyadla rakip çıktı: ''Bu tezgâhı kurgulayanlara yazıklar olsun''
Güncelleme:

Balıkesir'de CHP'nin adayı Ahmet Akın, kendisiyle aynı isme sahip bir adayın bilinçli olarak bağımsız olarak seçime girdiğini belirterek "Bu tezgâhı kurgulayanlara yazıklar olsun diyorum." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Akın, seçim pusulasında Ahmet Akın isimli bağımsız aday ile kendisine tuzak kurulduğunu söyledi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, CHP adayı Ahmet Akın, isim benzerliği ile kendisine gelecek bazı oyların yön değiştirilmesinin amaçlandığını, bu tezgâhın bilinçli olarak kurulduğunu savundu.

Rakip adayın kamuoyu yoklamalarının hemen hepsinde geride kalmasının böyle bir yola başvurmalarına neden olduğunu belirten CHP’li Akın, şöyle konuştu:

“Korkudan, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdular. Ahmet Akın isminde bağımsız bir aday çıkardılar. Korkunun ecele faydası yok. Fakat kimsenin korkmasına da gerek yok. Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, ‘Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar. Onlara yazıklar olsun diyorum. Kuvayı Milliye kentine yakışmayan davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler 31 Mart’ta gereken yanıtı sandıkta verecek.”

CHP’li Akın, beş yıldır büyükşehir belediyesini yönetip altyapı, yol ve suyu yurttaşlara ulaştıramayan ve herkesi isyan ettirenlerin utanmadan entrika peşinde koştuğunu belirtti.

Akın, “Bu oyunu Balıkesirli hemşerilerimiz bozar. 1 Nisan’da görevi Ahmet Akın’a teslim etmemek için yoğun şekilde çaba sarf edenler keşke aynı performansı beş yıldır Balıkesir’e hizmet etmek için gösterselerdi. Şehrimiz bugün kasaba gibi kalmaz gerçek bir büyükşehir olurdu. Her türlü engellemeye rağmen seçimi kazanacağız, Balıkesir’in hakkını alacak, hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Cumhuriyet

text-ad
Sahipsizler dizisinde büyük tepki çeken tecavüz sahnesi! Sahipsizler dizisinde büyük tepki çeken tecavüz sahnesi! Duba restoranın halatları koptu, müşteriler ve personel suların ortasında kaldı Duba restoranın halatları koptu, müşteriler ve personel suların ortasında kaldı CHP'li Asu Kaya, İYİ Partili vekilin skandal mesajı için sessizliğini bozdu! CHP'li Asu Kaya, İYİ Partili vekilin skandal mesajı için sessizliğini bozdu! Erdoğan'ın yanında el pençe divan durup devlet arazilerine çöken, 100 numaralı siyasetçi kim ? Erdoğan'ın yanında el pençe divan durup devlet arazilerine çöken, 100 numaralı siyasetçi kim ? İBB ile ÖHO şoförleri anlaştı, İstanbul'da toplu ulaşım grevi bitti İBB ile ÖHO şoförleri anlaştı, İstanbul'da toplu ulaşım grevi bitti Yabancı turistler Antalya açıklarında büyük bir sürpriz yaşadı Yabancı turistler Antalya açıklarında büyük bir sürpriz yaşadı Son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan Prof. Dr. Naci Görür'e sert tepki! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan Prof. Dr. Naci Görür'e sert tepki! Bu sefer baltayı taşa vuran telefon dolandırıcısı neye uğradığını şaşırdı Bu sefer baltayı taşa vuran telefon dolandırıcısı neye uğradığını şaşırdı Sahnelerin 66 yaşındaki güçlü sesi 30 yaş birden gençleşti! Sahnelerin 66 yaşındaki güçlü sesi 30 yaş birden gençleşti!
Survivor'dan diskalifiye edilen Almeda'dan olay olacak itiraf Survivor'dan diskalifiye edilen Almeda'dan olay olacak itiraf Erdoğan'dan gündeme bomba gibi düşen ''adaylık'' çıkışı Erdoğan'dan gündeme bomba gibi düşen ''adaylık'' çıkışı Ünlü oyuncu Teşkilat dizisinden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı Ünlü oyuncu Teşkilat dizisinden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı AK Parti'nin Ekonomi kurmayı Zeybekçi'nin 5 bin TL'lik konut kirasına tepki yağdı AK Parti'nin Ekonomi kurmayı Zeybekçi'nin 5 bin TL'lik konut kirasına tepki yağdı Tam 4 kez uzaklaştırma kararlı cani eski eş genç kadını çalıştığı hastanede katletti! Tam 4 kez uzaklaştırma kararlı cani eski eş genç kadını çalıştığı hastanede katletti! Ege'deki 6 büyüklüğündeki depremin ardından 8,5 büyüklüğünde deprem uyarısı! Ege'deki 6 büyüklüğündeki depremin ardından 8,5 büyüklüğünde deprem uyarısı! İmamoğlu'nun hatsız olarak bulunan cep telefonunun sırrı çözüldü İmamoğlu'nun hatsız olarak bulunan cep telefonunun sırrı çözüldü Didem Arslan Yılmaz, ölüdürülen 15 yaşındaki Şükür'ün babasını stüdyodan kovdu! Didem Arslan Yılmaz, ölüdürülen 15 yaşındaki Şükür'ün babasını stüdyodan kovdu! Hafta sonunun keyfini çıkarın: Yağmurlar geri geliyor! Hafta sonunun keyfini çıkarın: Yağmurlar geri geliyor! Bu cinayet değil katliam: Arazi anlaşmazlığında onlarca bebeği annesiz bıraktılar! Bu cinayet değil katliam: Arazi anlaşmazlığında onlarca bebeği annesiz bıraktılar!