Mansur Yavaş'tan ODTÜ yönetimine ''Eymir'' teklifi

Mansur Yavaş'tan ODTÜ yönetimine ''Eymir'' teklifi
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan çarpıcı bir adım geldi. Yavaş,Eymir Gölü ve çevresi ile ilgili ODTÜ'nün hazırlayacağı projenin bedelsiz olarak üstleneceklerini belirtti. Kaynak Yeniçağ: Mansur Yavaş'tan ODTÜ'ye Eymir Gölü teklifi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettirilen Melih Gökçek'in her fırsatta ODTÜ'den alacağını söylediği Eymir Gölü ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan yeni bir adım geldi. Yavaş, ODTÜ yönetimine gönderdiği yazısında, Eymir Gölü’nden yurttaşların daha iyi şartlarda faydalanabilmeleri için ODTÜ’nün hazırlayacağı projeyi belediyenin 'bedelsiz' olarak karşılanacağı belirtildi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) arazisi içerisinde bulunan ve Ankaralıların yoğun bir şekilde kullandığı Eymir Gölü ile çevresi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan çarpıcı bir adım geldi. Yavaş, ODTÜ Yönetimine gönderdiği yazıda yurttaşların Eymir Gölü’nden daha iyi şartlarda faydalanabilmeleri için ODTÜ’nün hazırlayacağı projenin, Büyükşehir Belediyesi tarafından bedelsiz olarak ortak bir protokol ile üstlenileceğini belirtti. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ODTÜ yönetime gönderilen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın imzası bulunan yazıda “Üniversitenize ait Eymir Gölü, binlerce Ankaralı tarafından kullanılmaktadır. Ancak bisiklet kullanımı, araç kullanımı, yolların bozukluğu, tuvalet ihtiyacı vs. birtakım eksiklikler bulunduğu görülmektedir. Sayın rektörlüğünüzce uygun bulunacak ve hazırlanacak bir projeyi, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, ‘hiçbir karşılık beklemeksizin’ ortak bir protokol ile üstlenmek istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Seçiniz...