Hasan Atilla Uğur, Seriklileri Vatan Partisi’ne Davet Etti

Hasan Atilla Uğur, Seriklileri Vatan Partisi’ne Davet Etti

Fatma Öndeş’in İlçe Başkanı olarak atandığı Vatan Partisi Serik İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur’un katılımıyla açıldı. Uğur ve Öndeş, Seriklileri Vatan Partisi’ne davet etti....

Fatma Öndeş’in İlçe Başkanı olarak atandığı Vatan Partisi Serik İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur’un katılımıyla açıldı. Uğur ve Öndeş, Seriklileri Vatan Partisi’ne davet etti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, açılış konuşmasında, “Yörüklerin kalesi, Türk milliyetçilerinin kalesinde açılış yaptık. Bir dahaki Serik’e gelişimizde bu meydanlar bize yetmeyecek. Bakın Doğu Anadolu Bölgemiz PKK terör örgütünün işgali altındadır. Bu güne kadar verdiğimiz binlerce kahraman polis, jandarma, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, öğretmen şehitlerimiz mezarında ters dönmektedir. Sebebi, bebek katili Öcalan’a verilen haklar ve dışarıya çıkarma çabalarıdır. Biz Vatan Partisi olarak Türkiye’yi böldürtmeyeceğiz. Şehitlerimizi mezarlarında ters döndürmeyeceğiz. Gazilerimizi tekrar üzüntülü durumda bırakmayacağız, bölünmeyi önleyeceğiz” dedi.

Serik’ten övgüyle bahseden Uğur konuşmasını şöyle tamamladı: “Daha önce görev yapmış olduğum için biliyorum. Serik PKK terör örgütüne karşı en dik duran ilçelerden birisidir. En büyük darbeyi vuran ilçelerden birisidir. Serik Türkiye Cumhuriyeti kalelerinden birisidir. Onun için burada yapacağımız açılışın çok büyük önemi ve anlamı vardır. Ben bütün vatanseverleri Serik’in kahraman evlatlarını Vatan Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Artık sağ sol yok. Ya vatandan yanasınız ya da vatanseverlerin karşısında olanlardan yanasınız. Biz kurultayımızı yapalı bir buçuk ay oldu. Çığ gibi büyüdük. Toplumun her kesiminden, ülkücüler, milliyetçiler, devrimciler koşa koşa geliyorlar. Bütün Serik’e ilan ediyorum. Bizim iktidara yürüyüşümüzü Türkiye 7 Haziran akşamı görecek. Bir iktidar boşluğunu doldurmaya gidiyoruz. Bizim sözümüz budur. Mutlaka başaracağız.”