Mezarından çıkarıp sokakta gezdirdiler

Güncelleme:

Korku filmlerini aratmayan olay Dominik’te yaşandı. Bundan 10 yıl önce hayatını kaybederek defnedilen bir kadının cansız bedenini mezarından çıkarıp, beyaz bir gecelik giydirerek sokak sokak dolaştırdılar.

Dominik Cumhuriyeti’nde yaşayan Margarita Rosario isimli bir kadın 9 Mayıs 2012 tarihinde 86 yaşındayken ölmüştü. Tüyler ürpertici bir video, Dominik Cumhuriyeti'nde bir aile üyesinin büyükannesinin ölümünden 10 yıl sonra bozulmamış cesedini mezardan çıkardığı anı gösteriyor.

 Jarabacoa şehrinin merkezindeki La Colonia Mezarlığı'nın dışınd çekilen görüntülerde cesedin bozulmamış kemik yapısını ve naaşında hala saçlarının olduğunu gören aile üyeleri şaşkına döndü. Bir aile üyesi ise vefat eden kadının naaşına beyaz bir gecelik giydirerek o anları kaydetti.

La Colonia Mezarlığı'nda bir işçi olan Antonio Abreu, büyükannenin cesedinin bütün olduğunu ve kemiklerinin bazı kısımlarında hala deri olduğunu fark ettiklerinde ailenin tam bir şok içinde olduğunu söyledi. Abreu, “Burada çalıştığım 13 yıl boyunca hiç böyle bir şey görmedim” dedi.