Uçak düşerken kız arkadaşına evlenme teklif ediyordu

Uçak düşerken kız arkadaşına evlenme teklif ediyordu
Güncelleme:

Yolcu uçağında ölümle burun buruna gelen çift hayatlarının en korkunç anlarıyla en mutlu anlarını aynı anda yaşadı.

Chris Jeanes ve sevgilisi Casey'nin Avustralya'dan bindiği uçak, kalkıştan kısa süre sonra dokuz dakikada yaklaşık 8 bin metre düştü. Pilotun son anda havalandırmayı başardığı uçak düşerken sıra dışı bir evlilik teklifi geldi.
 
Chris Jeanes adlı İngiliz ile kız arkadaşının Endonezya’nın popüler balayı adası Bali’ye gitmek için bindikleri uçak düşme tehlikesi geçirdi. Jeanes’in uçak düşerken kız arkadaşına evlenme teklif etmesi sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

 Londra’da avukatlık yapan Chris Jeanes ile kız arkadaşı Casey Kinchella’nın Endonezya’nın Bali adasına giderken bindikleri AirAsia havayolu şirketine ait uçak düşme tehlikesi atlattı.

Kalkıştan 25 dakika sonra uçakta teknik bir arıza meydana gelmesi sebebiyle pilot rotayı tekrar Avustralya’ya çevirdiç Bu sırada hızla düşmeye başlayan uçak 9 dakikada 24 bin fit düştü. Kabin basıncının düşmesi sonucu oksijen maskeleri açıldı.

O korku dolu anlar yolcuların çektiği görüntülere de yansıdı ancak Chris Jeanes kız arkadaşı Kinchella’ya kendisiyle evlenip evlenmeyeceğini sordu.

Kız arkadaşının yanıtıysa ‘evet’ oldu.

Kaptan pilotun yaklaşık 1 saat sonra uçağı güvenli şekilde Bali’ye indirmeyi başardığı açıklandı.

AirAsia yaşanan durum nedeniyle yolculardan özür de diledi.

Euronews