Uçakta korku dolu anlar! Tüm yolculara aynı anda aynı tehdit

Uçakta korku dolu anlar! Tüm yolculara aynı anda aynı tehdit
Güncelleme:

İtalya'dan İspanya'ya gidecek bir uçakta bulunan yolculara, yolculuk öncesi 'Yaptıklarının bedelini sonsuza kadar ödeyeceksin' mesajı ve kafatası görüntüsü gönderildi.

İtalya’dan İspanya’ya gidecek olan bir yolcu uçağı, yolculara gönderilen tehdit mesajları ve görüntüleri yüzünden 2 saat ertelendi.

Gazete Duvar'ın The Sun'dan aktardığı haberine göre, 21 Temmuz'da İtalya'nın başkenti Roma’dan İspanya'nın Alicante kentine gidecek uçakta bulunan yolcular, yolculuk öncesi kabindeyken birtakım mesajlar almaya başladı. Gönderilen mesajın en başında İngilizce “UYAN, UYAN, UYAN” yazarken devamında Etiyopya Amharcası olduğu anlaşılan cümleler yer alıyordu.

 Bu cümlelerden birinde “Ailen, yaptıklarının bedelini kanla ödeyecek. Yaptıklarının bedelini sonsuza kadar ödeyeceksin,” yazdığı belirtildi. Mesajların yanı sıra yolculara bazı görüntüler de gönderildi. Bir görüntüde kafatasına benzer bir figür yer aldı.

 Bunun üzerine pilot uçuşu erteleme kararı aldı ve durumu polise bildirdi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, 18 yaşındaki İspanyol bir yolcunun suçunu itiraf etmesi üzerine genci gözaltına aldı. Daha sonra, gencin telefon şakası yapmak istediği öğrenildi.

 Mesaj ve görüntülerin, Airdrop aracılığıyla 147 yolcunun çoğuna gönderildiği belirtildi.