Hem emekliliği iptal oldu, hem de 205 bin TL borcu oldu!

Hem emekliliği iptal oldu, hem de 205 bin TL borcu oldu!
Güncelleme:

Isparta'da bundan 8 yıl önce emekli olan bir kadının önce emekli maaşı kesildi, ardından da evine gelen tebligatla SGK'nın kendisine 205 bin TL borç çıkardığını öğrendi.

Isparta’da yaşayan S.K.’un başına hayatını bir anda altüst eden bir olay geldi. 8 yıl önce emekli olan kadının maaşı birden kesildi ve üstüne 205 bin TL de borç çıktı. Sebebi ise talihsiz kadını bir kez daha şoke etti. 

Show Haber'de yer alan habere göre, hala yaşadıklarının şokunda olan S.K. kendisine mikrofon uzatıldığında, “İşimi yapmışım, emekli oldum diye alnımın teriyle sevinirken bir anda maaşım kesildi” ifadelerini kullandı. Tam rahata erdim diyen kadın, aldığı bir tebligatla hayatının şokunu yaşadı. Üstelik talihsiz kadın emekli maaşından olmakla da kalmadı, bir de borçlu çıktı.

"EMEKLİLİĞİMİN FESHEDİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM"

Yaşananlara isyan eden S.K., “Vasıfsızım ben şu an, emekli değilim, insan değilim, hiçbir şey değilim” şeklinde konuştu. Isparta'da yaşamını sürdüren S.K. 8 yıldır emekliydi fakat 11 gün önce bir tebligat geldi ve şoke oldu. S.K. olanlara, “Benim emekliliğimin feshedildiğini ve 205 bin TL borç çıkardı bana. Şoke oldum tabii ki. 25 yılın karşılığı bu.” sözleriyle isyan etti.

 "PARAVAN ŞİRKET KURMUŞLAR"

S.K., olanların sebebini araştırdığında ise şaşkınlığı bir kat daha arttı. S.K., “Araştırdığım zaman, en son emekli olduğum şirkette, benim TC kimlik numaram kullanılarak paravan şirketler kurmuşlar, o paravan şirketlerde benim SGK’m gösterilmiş.” dedi.

 Hukuk mücadelesi başlattığını belirten S.K. “Benim ellerimin nasırı geçmedi. Bunun karşılığı bu mu olmalıydı? Hemen bir avukata müracaat ettik ve itirazda bulunduk” şeklinde konuştu.