Demiryollarında Aselsan Ve Indra İşbirliği

Demiryollarında Aselsan Ve Indra İşbirliği

ANKARA (AA) - ASELSAN ve İspanyol teknoloji şirketi Indra, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde işbirliği...

ANKARA (AA) - ASELSAN ve İspanyol teknoloji şirketi Indra, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde işbirliği yapmak için anlaşmaya vardı.

ASELSAN'dan yapılan açıklamaya göre, taraflar arasında hazırlanan mutabakat muhtırası, İstanbul’da düzenlenen EURASIA RAIL 2016 Fuarı'nda törenle imzalandı.

Törende ASELSAN tarafını Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri (UGES) Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Suat Bengür ve Ulaşım Sistemleri Grup Başkanı Seyit Yıldırım, Indra tarafını ise Türkiye, Orta Asya ve Asya- Pasifik Başkanı Luis Antonio Permuy Munoz-Rivero ve Ulaşım Çözümleri Direktörü Jose Miguel Rubio Sanchez temsil etti.

ASELSAN ve Indra, savunma sanayi faaliyetlerinin yanında, hızla gelişen savunma dışı alanlarda sağladıkları sistem çözümleri ile ülkelerinin lider, uluslararası pazarların güvenilir tedarikçileri olarak, işbirliği içinde, güçlerini ve etkinliklerini büyütmeyi hedefliyor.

Indra, 2015'te 2 milyar 850 milyon avro gelire ulaştı. Şirketin, 37 bin kişilik iş gücü, 46 ülkede yerel ofisi bulunuyor. Indra'nın, proje gerçekleştirdiği ülke sayısı 140’ı geçiyor.

Etiketler aselsan demiryolu Indra