12 yaşındaki çocuk istismarı itiraf etti, zanlı tutuklandı

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp bir kadının araştırıldığı olayda tüm köydeki yaşlı kadınları taciz etmekle suçlanan zanlı "çocuk istismarından" tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Zanlının istismar ettiği iddia edilen çocuğun zanlıyı televizyonda görünce ihbar ettiği ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda 12 torunu olan Arife G.'ye ve birçok yaşlı kadına attığı iğrenç mesajlar ifşa olan Sinan S. bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Detaylar ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre Sinan S.'ın tutuklanmasına neden olay 2018'de gerçekleşti! O zaman 12 yaşında olan Suriye uyruklu A.A, Sinan S. tarafından 'fiili livata' suretiyle tecavüze uğradı. Olayın Avcılar'ın Firüzköy ilçesinde olduğu ifade edildi.

2006 doğumlu çocuk, Müge Anlı'nın programında gördüğü tecavüzcüsünü ağlayarak ihbar etti. Arife G.'nin öldürülmesiyle ilgili de baş şüpheli olan Sinan S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sapık adamın o dönem 12 yaşındaki A.A'ya 'fiili livata' yoluyla tecavüz ettiği bildirildi.

Şimdilerde 17 yaşında olan A.A olayı Emniyet'e bildirdi. Müge Anlı, program devam ederken Sinan S.'ın bacaklarına baktığını görmüş ve 'Bacaklarıma bakma senin kafanı kırarım' diyerek tepki göstermişti.

Hakkında 23 adli işlem olan Sinan S., 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Yaşlı kadınlara taciz mesajları attığını kabul eden sapık adam pişman olduğunu dile getirdi. Sinan S. ayrıca Arife G.'nin kaybolmasıyla ilgili bilgisinin olmadığını ve yaşlı kadının nerede olduğunu bilmediğini ifade etti.

 

(Kaynak)