28 Şubat'ın 19. Yıl Dönümü

28 Şubat'ın 19. Yıl Dönümü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:"28 Şubat'ın tüm izlerini silen ve Türkiye'yi demokrasi yolculuğunda geri dönülmez bir kavşağa sokan AK Parti'nin elde ettiği başarılar, milletimizin darbecilere ve destekçilerine verdiği en büyük cevaptır"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 28 Şubat'ın 19. yıldönümüne ilişkin, "28 Şubat'ın tüm izlerini silen ve Türkiye'yi demokrasi yolculuğunda geri dönülmez bir kavşağa sokan AK Parti'nin elde ettiği başarılar, milletimizin darbecilere ve destekçilerine verdiği en büyük cevaptır" ifadesini kullandı.
Karaaslan, yayımladığı mesajında, 28 Şubat post-modern darbesinin, siyasi tarihin kara bir lekesi olduğunu belirtti.
Mesajında, milletin iradesiyle göreve gelmiş olan bir hükümet üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbecilerin yaptığıı tahribatın ülkeye büyük zararlara neden olduğuna dikkati çeken Karaaslan, şunları kaydetti:
"28 Şubat darbesi Türkiye'de siyasi, idari, hukuki ve toplumsal alanlarda büyük yaralar açtı. Başta muhafazakar kesime karşı başörtüsü yasağı gibi ayrımcı uygulamalara ve insan hakları ihlallerine sahne olmuş, başörtülü öğrenciler okullardan atılmış, ikna odaları kurulup başlarını açmaları için zorlanmış ve çok sayıda kamu personeli işinden atılmıştır.
Hepsi ayrı ayrı ağır yaralar bırakan darbeler gibi 28 Şubat’ın siyasette, eğitimde ve ekonomide açtığı yaralar iktidarımızın güçlü iradesiyle kapatılmıştır. 28 Şubat’ın acıları ve hukuksuz uygulamaları artık geride kalmıştır. 28 Şubat'ın tüm izlerini silen ve Türkiye'yi demokrasi yolculuğunda geri dönülmez bir kavşağa sokan AK Parti'nin elde ettiği başarılar, milletimizin darbecilere ve destekçilerine verdiği en büyük cevaptır.''

Etiketler mesaj 28 şubat