Babasını polise ihbar etti!

Babasını polise ihbar etti!
Güncelleme:

Hazırladığı kahvaltıyı kediye verdiği için 13 yaşındaki oğlunu darp eden baba hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Zanlının daha önce de oğlunun başına silah dayadığı ortaya çıktı.

13 yaşındaki oğlunu hazırladığı kahvaltıyı kedilere verdiği için darp eden Mehmet A. iddiaya göre başka bir zaman da oğluna kızıp başına silah dayadı. Küçük çocuk kafasına dayanan silahın gerçek olduğunu anlayınca polis imdat hattını arayıp yardım istedi. Mehmet A. hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olay İstanbul Sarıyer'de meydana geldi. 37 yaşındaki Mehmet A. eşi ile geçinemedikleri için 5 aydır ayrı yaşayan genç adam, 13 yaşındaki oğlu Atakan A. ile birlikte kalıyordu. Mehmet A. oğluna hazırladığı kahvaltıyı kapının önünde buldu. Durumu oğluna sorduğunda yemeği okulunda bulunan kedilere götüreceğini söyleyince öfkeye dönen baba Atakan A.'ya "Bundan sonra sana yemek yok. Seni öldürürüm" diyerek tepki verdi.

BABASINI POLİSE İHBAR ETTİ

Daha öncede annesi ile birlikte alışverişe çıktığı için babasından şiddet gören küçük çocuk bir keresinde babası tarafından başına silah dayandığını ifade etti. Silahı önce oyuncak sanan küçük çocuk silahın gerçek olduğunu anlayınca polis imdat hattını arayarak kendisine yardım etmelerini istedi.

 

Sabah