Bir fenomen çift hakkında daha soruşturma

Güncelleme:

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla ilgili soruşturmada tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Gündemdeki bir fenomen çift hakkında daha soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

 Dilan Polat ve Engin Polat ailesine yürütülen soruşturmanın ardından diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da iddialar ortaya atılmıştı. Polat ailesi gibi sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Öz çiftinin güzellik merkezleri ve kliniği vardı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Öz çifti hakkında, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

GÜZELLİK MERKEZİNDE SESSİZLİK HAKİM 

Diğer yandan, Özlem Öz ve Tayyar çiftine ait olan Ataşehir örnek mahallesi Libadiye caddesindeki güzellik merkezinde ise, sessizlik hakim.

 Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz'ün güzellik merkezi

DHA