Bir yoksulluk intiharı iddiası daha! Cebinden 1,5 TL çıktı

Bir yoksulluk intiharı iddiası daha! Cebinden 1,5 TL çıktı
Güncelleme:

Türkiye'de son günlerde peş peşe yaşanan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. 'Pazara gidelim' diyen eşine parası olmadığını söyleyemeyen bir vatandaşın evinin banyosunda intihar ettiği iddia edildi.

Türkiye son dönemde peş peşe gelen "kimyasal intihar" haberleriyle sarsılırken, intihar vakalarının ardından tespit edilen bulgular intihar vakalarının yoksullukla ilgili olduğunu gözler önüne seriyordu.

Dün bu şüpheli intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Eşinin "pazara gidelim" teklifi sonrasında cebnde parası olmadığını söyleyemeyen bir vatandaş intihar etti.

Bir yerel internet sitesinde yer alan habere göre, İzmir'de "pazara gidelim" diyen eşine "sen biraz oyalan" diyerek banyoya giren vatandaş banyoda av tüfeğiyle intihar etti.

Cebinden sadece 1,5 lira çıktığı öğrenilen Kabasakal, otopsisi yapıldıktan sonra İzmir Kemalpaşa Yukarı Yenmiş Köyü'nde defnedildi.

KRT, Ali K.'nın Yenmiş Köyü'ndeki arkadaşlarına ulaştı. Arkadaşları Ali K.'ın 25-30 gün önce işten çıkarıldığını söyledi. Arkadaşları, "garibin ne hayvanı, ne tarlası vardı" dediler. Ailesinin büyük üzüntü yaşadığını söylediler.

Ali K.'ın olay günü kahvehanede olduğunu ancak kendilerine birşey anlatamadığını ifade ettiler.