Bomba zannetikleri düzeneği çantaya koyup polise götürdüler!

Bomba zannetikleri düzeneği çantaya koyup polise götürdüler!
Güncelleme:

Erzurum'da bir iş merkezinin yöneticileri, bomba sandıkları kabloya bağlı düzenekleri çantaya doldurarak polise götürdü. Polisin yaptığı incelemede, düzeneğin havai fişek olduğu tespit edildi.

Yakutiye ilçesindeki 5 katlı iş merkezinin yeni yönetimi, zemin kattaki depoları gezerken birbirine kablolarla bağlı düzenek buldu. Yöneticiler, bomba zannettikleri düzenekleri çantaya doldurup iş merkezi önünde görevli trafik polisine götürdü. Trafik ekibinin anonsu üzerine iş merkezine bomba imha, terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

HAVAİ FİŞEK OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ
Adrese gelen polis ekipleri, iş merkezinin zemin katını güvenlik amacıyla boşaltıp arama yaptı. Kimsenin girmesine izin verilmediği zemin kattaki depolarda kabloyla bağlı çok sayıda düzenek bulundu. Bomba imha ekibinin incelemesinde, düzeneğin çiçekçilerin kullandığı havai fişek ve ateşleme ekipmanı olduğu belirlendi.

Bomba zannetikleri düzeneği çantaya koyup polise götürdüler! - Resim : 1

"KORKULACAK BİR ŞEY YOK"
İş merkezi yönetiminin depoları gezerken gördüğü havai fişekleri bomba sandıklarını söyleyen esnaf İbrahim Yılgın, "İş merkezinde yeni bir yönetim oluştu. Alt depoları incelerlerken havai fişek ve eğlence sektöründe kullanılan ses bombaları görmüşler ve bunun üzerine emniyete haber vermişler. Emniyet yaptığı incelemede, bunların bomba olmadığını söyledi. Kullanılan malzemelerin hepsi yasal. Bunlar çiçekçilerin depolarındaki havai fişekler. Korkulacak bir şey yok" dedi.

DHA

Etiketler erzurum bomba düzenek