Cono aşireti belgesinin başrol oyuncusu tutuklandı

Cono aşireti belgesinin başrol oyuncusu tutuklandı
Güncelleme:

Adana'da güvercin meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kavgaya karışan Cono aşireti belgeselinin başrol oyuncusu Sergen E., tutuklandı.

24 Haziran günü Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Şahin Y., Özgür K., Bülent G. ve Ayaz G., Sergen E. ile Serdar G.'nin aralarında bulunduğu iki grup arasında güvercin meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda sokaktan geçerken kurşunların hedefi olan Fatih Y. (37) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kavgaya karışan aralarında belgesel filmin başrol oyuncusu Sergen E.'nin de bulunduğu 6 kişi yaralandı.

OYUNCUNUN SİLAH KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinde yaptığı incelemede pompalı tüfek ve tabancalara ait 50'nin üzerinde boş kovan buldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı titiz çalışma sonucunda oyuncu Sergen E. ve Ayaz G.'nin olayda tabanca kullandıklarını tespit etti.

TUTUKLANDILAR
Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serdar G., Sergen E. ve Bülent G. tutuklandı. Ayaz G.'ye ev hapsi cezası verilirken, Şahin Y. ve Özgür K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BELGESELDE BAŞROL OYNUYOR
Sergen E., Adana'da çekimleri devam eden Cono aşireti mensuplarının yaşamını anlatan "Bütün Mümkünlerin Kıyısında" belgesel filmin başrol oyunculuğunu yapıyor.

İHA