Estetik uğruna kabusu yaşadı: 4 yıldır bitkisel hayatta!

Estetik uğruna kabusu yaşadı: 4 yıldır bitkisel hayatta!
Güncelleme:

Antalya'da özel bir hastanede estetik operasyonu yaptırmak isteyen 2 çocuk annesi genç kadın, 4 yıldır bitkisel hayatta ölüm kalım savaşı veriyor.

Antalya'da özel bir hastanede aynı anda hem burun estetiği hem de yağ aldırma ameliyatı olan 32 yaşındaki 2 çocuk annesi genç kadın kadının kalbi ameliyat sonrasında durdu. Müdahale sonucu 4 dakika sonrasında hayata döndürülen kadının yaşamı kabusa döndü.

Sabah gazetesinden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre operasyon sonucu bilinci kapanan S.A, bitkisel hayata girdi. İki senesi yoğun bakım olmak üzere dört senedir hastanede kalan talihsiz kadın 6 ay önce hastanenin şikayeti sonrası polis zoruyla eşi R.A'ya teslim edildi.

S.A'nın eşi dava açtı. Mahkeme anestezi uzmanını suçlu buldu. Genç kadının iki çocuğu da uzun seneler boyunca annelerinin iyileşmelerini umut ediyor. Yaşananların ardından çok zor durumlar geçirdiklerini belirten eş R.A ise isyan etti.

'BANA İLK BAŞLARDA İYİLEŞECEK DEDİLER'

'Eşim bitkisel hayata girdiğinde oğlumuz 3 kızımız ise 2 yaşındaydı. Bu ameliyat sonrasında hayatımız cehenneme döndü. İlk başlarda iyileşecek dediler. Beş senedir çektiğimiz çileyi bir ben bir Allah bilir. Kimse güzellik uğruna yağ aldırmasın, estetik yaptırmasın.'

 

(Kaynak)