İki kız kardeş eli bıçaklı Suriyeli tacizciyi böyle ifşa etti

Güncelleme:

Bursa'da 2 genç kız kardeş kendilerini elindeki bıçakla tehdit eden zanlıyı sosyal medyadan ifşa edip gözaltına aldırdı.

İğrenç olay, Bursa'da yaşandı. Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bir kişi metro istasyonunda bir kadını taciz etti. Tacize uğrayan kadın, sosyal medya hesabından tacizcisinin görüntüsünü paylaşırken tacizci gözaltına alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde tacize uğrayan kadın "Bugün Bursa Ataevler Metro İstasyonunda bu gördüğünüz Suriye uyruklu kişi taciz etmekle kalmayıp üstüne dibime kadar girip beni ve yanımdaki 2 kız kardeşimi bıçakla tehdit etti. Cinnet geçirmek üzereyim, elim ayağım titriyor sinirden" dedi.

 "BU RAHATLIĞI NEREDEN ALIYOR BUNLAR?"

Bursa'da Ataevler Metro İstasyonu'nda tacize uğrayan kadın sosyal medya hesabından tacizcisinin görüntüsünü paylaştı.Yelda A. isimli kadın paylaşımında, "Bugün Bursa Ataevler Metro İstasyonunda bu gördüğünüz Suriye uyruklu kişi taciz etmekle kalmayıp üstüne dibime kadar girip beni ve yanımdaki 2 kız kardeşimi bıçakla tehdit etti. Cinnet geçirmek üzereyim, elim ayağım titriyor sinirden. Bu rahatlığı nereden alıyor bunlar?" ifadelerini kullandı.

"Yan banka oturup garip hareketler sergileyip taciz eden bu şerefsizi önüne dön diye uyardık, bundan cesaret bulacak olmalı ki dibimize kadar gelip yarım yamalak Türkçesiyle tehdit etmeye başladı" diyen Yelda A., "Bıçak var deyip cebini gösterdi, sizi bıçaklarım dedi. Etraf kalabalık olmasa belki söylediğini uygulayacaktı bilemeyiz. İlla ölmemiz mi gerekiyor demeyeceğim ölsek bile hiç bir şey olmuyor. Bu düzenden nefret ediyorum, bunlara bu yüzü verenlerden nefret ediyorum, ben özgürce yaşamak istiyorum." dedi.

Karakoldan bildiriyorum diyen Yelda A., "Şahsın kimliği yok, kaydı yok, kaçak. Yani beni bıçaklayıp kaçsa bulunması çok zor. Şaşırdık mı. Hayır" diye yazdı.