İstanbul'un göbeğinde saplantılı aşık dehşeti! Genç kızı katledip kaçtı

Güncelleme:

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki genç kız sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Esenler'de iddiaya göre 19 yaşındaki A.A.'ın saplantılı bir kişi tarafından yolu kesildi. İkili arasında bir süre tartışma yaşandı. Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan A.A.'ı silahla başından vurdu.

 19 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti. A.A.'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaydan sonra koşarak kaçan saldırgansa aranıyor. A.A.'ın sosyal medyadaki 'Belki Başka Hayatta' yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

A.A.'ın saplantılı aşığı olduğu iddia edilen kişi, elindeki silahı ile geldiği, A.A.'ın çığlık attığı, saldırganın A.A.'ın başına hedef aldığı ve ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Saldırganın A.A. yere yığıldıktan sonra koşarak uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

25 yaşındaki katil zanlısı Ü.K. Arnavutköy'de saklandığı evde yakalandı.

Zanlı Ü.K. uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, tehdit, yağma ile motosiklet ve hayvan hırsızlığı gibi 5 ayrı suçtan 16 sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

"ESKİ SEVGİLİSİ TARAFINDAN YAPILMIŞ"

Genç kızın komşusu olduğunu söyleyen M.D., "Alt komşum olur kendisi gencecik bir kızdı. Eski sevgilisi tarafından yapılmış. Önce ayağından sonra kafasından nişan almış vurmuş. Böyle ölümlerin olmasını istemiyoruz artık" dedi.

 SON SÖZLERİ "GİT BURADAN" OLMUŞ

Olay anını anlatan S.H. ise "Bağırış çağırış olmadı. Çocuk önce silahı doğrultu ona. Silah ateş etmedi. Ondan sonra kız yere düştü. Yere düşünce çocuk tekrar yöneldi ona kız 'Git buradan' diye bağırdı çocuğa. Çocuk da geri gelip ateş edip kaçtı. Olay böyle oldu" diye konuştu.

Öte yandan, sosyal medya paylaşımları ortaya çıkan A.A.'nın "Belki başka hayatta" paylaşımı ise dikkat çekti.

DHA