Karşılıksız aşk nedeniyle öldürülen genç kızın korona testi pozitif çıktı

Karşılıksız aşk nedeniyle öldürülen genç kızın korona testi pozitif çıktı
Güncelleme:

Mersin’in Tarsus ilçesinde dün akrabası tarafından aşkına karşılık vermediği için öldürülen genç kızın korona testi pozitif çıktı.

İddiaya göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede çalışan Leyla Ö. (23), sabah 06.30 sularında Elazığ'ın Maden ilçesinde güvenlik korucusu olduğu öğrenilen ve iş yerine gelen amcasının oğlu Sebahattin Ö.'ün (31) silahlı saldırısına uğradı.
Genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, Sebahattin Ö. aynı silahla başına ateş ederek yaralandı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ö.'ün hayatını kaybettiğini belirledi. İntihara teşebbüs eden Sebahattin Ö. ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Ö. olaydan yaklaşık 8 saat sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 
23 yaşında yaşamını yitiren Leyla Ö.'ün cenazesine hastanede rutin olarak Covid-19 testi yapıldı. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine Ö.'ün cenazesi otopsi için önce Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Ancak Adana Adli Tıp Kurumu'nda Covid-19 otopsi bölümünün olmaması üzerine genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara'ya sevk edildi.