Kayıp çiftin korkunç sonu !

Kayıp çiftin korkunç sonu !

Elazığ'da 4 gündür kayıp olarak aranan çiftin cansız bedeni boş bir dairede bulundu.

Elazığ’da 4 gündür kayıp olarak aranan 22 yaşındaki kadın ile aynı yaşlardaki erkeğin cansız bedenleri boş bir dairede bulundu. İlk yapılan inceleme de çiftin intihar ettiği üzerine durulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Selda A. ile Önder Ç. geçtiğimiz Cuma günü ortadan kayboldu. Yapılan aramalarda bulunamayan çiftten Önder Ç.’nin yakınları boş olan kendilerine ait daireye bakmak için gitti. Kilitli kapıyı kırarak içeri giren yakınları, kanlar içinde çiftin yerde yattığını görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ikilinin birkaç gün önceden hayatını kaybettiğini belirledi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde binanın çevresinde güvenlik tedbiri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de savcı ile birlikte araştırma yaptı. Yapılan ilk incelemede kadın ve erkeğin aynı silahla vurulduğu belirlendi. Silahın Önder Ç.’nin altından çıkması ve kapının arkadan kilitli olması nedeniyle çiftin intihar ettiği üzerinde durulduğu öğrenildi.

İncelemenin tamamlanmasının ardından çiftin cesetleri otopsi yapılmak üzere Fırat ÜniversitesiHastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler intihar çift Elazığ