Kim bu Türkiye’den parasıyla vatandaşlık alan, ''sapık'' Afgan ?

Güncelleme:

Afganistan’da erkek çocuklarına cinsel istismardan hüküm giyen ancak “rüşvetle” serbest kaldığı iddia edilen bir “çete lideri”nin 250 bin dolar ödeyerek Türkiye’den hem konut aldığını hem de vatandaşlık aldığı iddia edildi.

Bir taraftan yasadışı bir taraftan da yasal göçün adresi olan Türkiye’de 250 bin dolar ödeyerek konut satın alan yabancılara yönelik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı uygulamasıyla ilgili olarak tüyleri diken diken eden bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, Afganistan’da erkek çocuk istismarına adı karışan ve bu iğrenç olaya ait görüntüleri bizzat kendisi internet ortamına yükleyen bir suç örgütü lideri Türkiye’ye gelip, 250 bin dolar ücretle satın aldığı konutla birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçti.

Hatta iddia bununla da sınırlı değil. iddianın sahibi olan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “bu adam şimdi Beylikdüzü’nde çetesiyle birlikte sitenin spor alanlarında oynayan çocukları izliyor” dedi.

Özdağ, bu şahsın adının ve adresinin kendilerinin elinde olduğunu belirterek konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

İşte konuyu gündeme taşıyan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın konuyla ilgili olarak yaptığı o açıklama:

“AK Parti’nin açık kapı politikası devam ediyor. Sınırlarımız delik deşik. Asya ve Afrika’dan yüzbinler Türkiye’ye girmeye devam ediyorlar.

Bu arada Afganistan’dan da Türkiye’ye göç olanca hızıyla devam ediyor. Bir sınırdan geçerek gelenler var. Bir de Afganistan’ın eski rejiminin üst düzey yöneticileri ülkemize gelip, 250 bin dolara daire satın alıp 1 ay içinde de vatandaşlık alıyorlar. Şimdi bunlardan bazıları eski rejimin suç ortakları, mafyalar İstanbul’da Beylikdüzü’ne yerleşmeye başladılar.

Bunlar arasında bir tanesi, temsilcileri, bu yapının temsilcilerinden bir tanesi Afganistan’da çok tanınıyor. Taliban tarafıdndan yakalandı, sonra rüşvet verip serbest kaldı. Afganistan’da çok yaygın olan “küçük erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girmiş olduğu” videoları kendisi çekip internete koymuş.

Bu adam şimdi İstanbul Beylikdüzü’nde çetesiyle birlikte yerleşmiş durumda. Adresi, ismi, görüntüleri elimizde. Şimdi kalmış oldukları sitede ekibiyle birlikte aşağıya inip, spor salonunda oynayan genç çocukları seyrediyorlarmış. Sınırlarımızı her türlü soyguncuya, cinsel istismarcıya, saldırgana açtınız ve Türkiye her geçen gün biraz daha güvensiz hale geliyor. Artık Türk çocukları anne ve babalarıyla yaşadıkları sitelerde dahi saldırıyla karşı karşıya gelebilirler. Bu rezalete bir son verilmeli, biz Zafer Partisi olarak suç duyurusunda bulunacağız.”