Manisa depremi öncesi gizemli olay

Güncelleme:

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde hayvancılık yapan bir vatandaş, akşam saatlerinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden kısa bir süre önce kçükbaş hayvanlarının çığlıklar attığı anları cep telefonuyla kaydetti.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi’nde saat 19.09'da meydana gelen 5.2'lik deprem büyük paniğe yol açtı.

Karakurt Mahallesi’nde hayvancılıkla geçimini sağlayan İbrahim Güngör, deprem öncesi ahırda kuzularının panik halinde hareket ettiklerini fark etti. Hemen cep telefonunu çıkarıp panik halinde ses çıkaran kuzularını çeken İbrahim Güngör, çok kısa bir süre sonra depremi yaşadı. Depremle birlikte büyük korku yaşayan İbrahim Güngör, hemen kuzularını ahırdan çıkardı.

Deprem sonrası konuşan İbrahim Güngör, "Akşam üzeri kuzuları yayladan getirmiştim. Kuzuları annelerinin yanına salacaktım. Deprem oldu çok korktuk. Bizim çocuklar da bağırdılar deprem oluyor diye. Ben önce bir şey anlamadım ama çok kötü bir deprem oldu. Allah daha beterinden korusun" dedi.
 

Seçiniz...

text-ad
Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Tuba Büyüküstün'ün setlere dönülü olay oldu Tuba Büyüküstün'ün setlere dönülü olay oldu Erdoğan'dan 4 yeni rektör ataması Erdoğan'dan 4 yeni rektör ataması Özel'den Erdoğan'a bir seçim resti daha: ''Seni yüzde 29 ile orada oturtmam'' Özel'den Erdoğan'a bir seçim resti daha: ''Seni yüzde 29 ile orada oturtmam'' Survivor İsmail Balaban ile eşi İlayda Şeker'in kızlarına verdikleri isim dikkat çekti Survivor İsmail Balaban ile eşi İlayda Şeker'in kızlarına verdikleri isim dikkat çekti Merakla beklenen 2025 yılı LGS sonuçları açıklandı Merakla beklenen 2025 yılı LGS sonuçları açıklandı Koç Holding’den 1 milyar TL'yi aşan kripto para borsası yatırımı hamlesi Koç Holding’den 1 milyar TL'yi aşan kripto para borsası yatırımı hamlesi RTÜK Başkanı, gazeteci Serdar Akinan hakkında demediğini bırakmayıp suç duyurusunda bulundu! RTÜK Başkanı, gazeteci Serdar Akinan hakkında demediğini bırakmayıp suç duyurusunda bulundu! Son ''Erdoğan mı yoksa İmamoğlu mu'' anketi açıklandı! Son ''Erdoğan mı yoksa İmamoğlu mu'' anketi açıklandı! Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde! Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde!
50 yaşına merdiven dayayan ünlü oyuncunun 21 yaş fotoğrafı olay oldu 50 yaşına merdiven dayayan ünlü oyuncunun 21 yaş fotoğrafı olay oldu MasterChef jürisi Somer Şef sosyal medyada aşka geldi MasterChef jürisi Somer Şef sosyal medyada aşka geldi Türkiye'de uzmanların ''deprem kadar yıkıcı olacak'' dediği kabus gerçek oldu! Türkiye'de uzmanların ''deprem kadar yıkıcı olacak'' dediği kabus gerçek oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK mensubu ilk grup silah bıraktı! Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK mensubu ilk grup silah bıraktı! ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! BTK, eSIM sağlayıcılarına erişim engeli getirdi BTK, eSIM sağlayıcılarına erişim engeli getirdi Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor! Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti