Özgecan Arslan davasında yeni gelişme !

Özgecan Arslan davasında yeni gelişme !

Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Arslan'ın davası Eylül 2015'e ertelendi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 3 sanığın yargılanmasına başlandı.Sanıklardan ilk olarak cinayet zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in ifadesi alındı. Altındöken, Özgecan'ı kendisine vurup yüzünü tırnakladığı için yumrukladığını belirterek, "Yere düştü, boğazını kestim. Fatih'in isteği üzerine, delil bırakmamak için ellerini kestim" dedi. İfade verirken ağlaması üzerine mahkeme başkanı Ercan Kumhak, "Ağlamaları geçelim ya" diyerek savunmasını yapması için uyardı. Baba Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe de birbirlerini suçladı. 

ÖZGECAN'IN AMCASI: BUNLARIN FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİ VARDIR, ARAŞTIRILSIN

Habertürk'ün haberine göre Özgecan Aslan'ın amcası Yaşasın Aslan, sanıklardan şikayetçi olduklarını belirterek, "Biz 122 gündür cehennem hayatı yaşıyoruz. Bunu kimse anlayamaz. Yüce mahkemeden öyle bir karar istiyorum ki, dünyaya, ülkemize örnek olsun. Ben inanıyorum ki, bunların faili meçhul cinayetleri de vardır. Araştırılmasını istiyorum." dedi.

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanıklardan Fatih Gökçe hakkında "cinsel istismar" suçundan soruşturma başlatılması için Cumhuriyet Savclığı'na suç duyusunda bulundu. 3 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 9 Eylül 2015 tarihine erteledi.