Savcıya not bırakıp, kendini ateşe verdi

Savcıya not bırakıp, kendini ateşe verdi

Antalya'da 50 yaşındaki Vahittin Ergün, evinin önünde kendini yakarak canına kıydı.

Antalya'da 50 yaşındaki Vahittin Ergün, evinin karşısında çöp konteyneri yanında üzerine döktüğü benzinle kendini yakarak yaşamına son verdi. Ergün'ün konteynere dayadığı koltuk değneğine, savcılığa hitaben yazdığı dilekçeyi iliştirdiği görüldü.

Olay, Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5128 Sokak üzerindeki Şaban Çağlar Apartmanı önünde saat 09.30'da meydana geldi. Çöp konteyneri yanında yanmış bir erkek cesedi gören apartman sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı. Cesedin yanında boş benzin bidonu ve çöp koyteyneri yanında iki koltuk değneğine tutturulmuş halde not bulundu.

SAVCILIĞA İHBAR NOTU BIRAKTI

Vahittin Ergün'ün savcılığa hitaben yazdığı "Beni gasp edip öldüreceklerdi" diye başlayan notta, bazı kişilerin adlarını verdiği ve "Sayın savcım bu isimleri yargılayın. Bu kadar" ifadelerinin yer aldığı görüldü. Aynı nottan Şaban Çağlar Apartmanı 1'inci kat balkonunda da bulunması üzerine polis ekipleri evde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Ergün'ün cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Savcıya not bırakıp, kendini ateşe verdi

DHA