''Seni sevmiyorum'' deyince direksiyonu kamyonetin üzerine kırdı

Güncelleme:

Bursa'nın İznik ilçesinde, kendisini sevmediğini söyleyen sevgilisine kızan kadın, direksiyonu karşıdan gelen kamyonetin üzerine kırdı. Kadın ağır yaralanırken, sevgilisi hafif yaralandı.

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında İznik ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre M.T. (39) ile G.A. adlı kadın (44) seyir halindeki otomobil içinde tartışmaya başladı. G.A., kendisinden 5 yaş küçük olan M.T.'nin "Seni sevmiyorum" sözlerine kızarak, sevgilisinin kullandığı 34 VLG 14 plakalı otomobilin direksiyonunu sola kırdı. Otomobil, karşı yönden gelen S.B. idaresindeki 16 H 1579 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

''Seni sevmiyorum'' deyince direksiyonu kamyonetin üzerine kırdı - Resim : 1

Kazada G.A. ağır,  M.T. ise hafif yaralandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, G.A. "Bırakın ölmek istiyorum" diye bağırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücü M.T.'nin 1.12 promil alkollü olduğu belirlindi.  

''Seni sevmiyorum'' deyince direksiyonu kamyonetin üzerine kırdı - Resim : 2

Kazada ağır yaralan ve Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen G.A.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan M.T.'ye ise 'alkollü araç kullanmak' ve 'trafiği tehlikeye atmak' suçundan işlem uygulandı.

''Seni sevmiyorum'' deyince direksiyonu kamyonetin üzerine kırdı - Resim : 3

DHA

Etiketler bursa iznik