Yasak dinlemediler: 1 ölü, 2 kayıp

Yasak dinlemediler: 1 ölü, 2 kayıp
Güncelleme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren amca ve yeğeni ile kayalıklardan denize düşen 1 kişiden biri ölü olarak bulunurken, diğer 2 kişi kayboldu.

Olay Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde meydana geldi. Kuvvetli dalgalar nedeniyle bir süre önce ilçe sahilinden denize girmek yasaklandı. Ancak cankurtaranın bulunmadığı Tuzağzı plajında yasağa rağmen denize giren Yusuf E. ve yeğeni Ahmet E., bir süre sonra gözden kayboldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Dalgaların açığa sürüklediği amca ile yeğeninin kaybolduğunu görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler geldi. Yapılan çalışmalarda Yusuf E. balgın halde bulunarak kıyıya çıkarıldı.

Ambulansa alınan Yusuf E., hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Yeğeni Ahmet E.ı bulmak için yapılan çalışmalar sürüyor. Ancak denizdeki kuvvetli dalgalar sebebiyle sadece karadan gözlem yöntemi kullanılabiliyor.

DENİZE DÜŞTÜ

Kandıra Bağırganlı Mahallesindeki Sardala Koyunda ise, iddiaya göre kayalıkların üzerine çıkan Hüseyin Y., ayağının kayması sonucu denize düştü. Olayı gören arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye ekipler geldi.

Hüseyin Y.ı bulmak için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait botlar ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter ile çalışma yapıldı. Arama çalışmaları devam ediyor.