Yine kadın cinayeti! Tek suçu boşanmak istemekti!

Yine kadın cinayeti! Tek suçu boşanmak istemekti!
Güncelleme:

Tekirdağ'ın’ın Çerkezköy ilçesinde, 2 çocuk annesi 39 yaşındaki genç kadın boşanma davası açtığı eşi tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Olay, Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Elif Sokak'ta, bir apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Nermin Y., şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi İbrahim Y.’a boşanma davası açıp, 2 çocuğu ile evi terk etti. Başka bir ev kiralayıp, yaşamaya başlayan Nermin Y., koronavirüs salgını nedeniyle okullardaki eğitime ara verilince çocuklarını da alıp, Kastamonu’daki ailesinin yanına gitti. Normalleşme süreci ile birlikte Çerkezköy’e dönen Nermin Y., 2 gün önce çocuklarını yeniden Kastamonu'daki ailesinin yanına gönderdi.

POLİSE TESLİM OLDU

Eşinin yalnız olduğunu öğrenen İbrahim Y., bugün saat 09.00 sıralarında, Nermin Y.'ın evine gitti. Ancak çift arasında tartışma çıktı. Bu sırada İbrahim Y., yanında getirdiği bıçakla, eşinin boğazını kesti, ardından da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, eşini öldürdüğünü söyledi. Adrese giden polis ekipleri, Nermin Y.’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gözaltına alınan İbrahim Y.'ın sorgusu sürüyor.