7 çocuklu adama kaçan kadın, tek bir sözüyle stüdyoyu karıştırdı

Güncelleme:

TikTok'ta tanıştığı 7 çocuklu adama kaçan 4 çocuk annesi kadın, Müge Anlı'nın programına katıldı. Anlı'nın ''7 çocuklu bir adama kaçma nedenin nedir?'' sorusuna ''Sevdim'' yanıtı veren kadın kendi çocuklarını adeta çılgına çevirdi.

4 çocuk annesi Emine Ö.'nün, 25 yıllık kocasını da bırakıp TikTok üzerinden tanıştığı Battal isimle adamla kaçması büyük yankı uyandırdı. Olayın Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ele alınmasının ardından ilginç detaylar da ortaya çıktı.

YAYINA BAĞLANIP ÇOCUKLARIYLA YÜZLEŞTİ
Son olarak canlı yayına bağlanarak çocuklarıyla yüzleşen Emine Ö.'nün ifadeleri stüdyoda tartışma yarattı. Anlı'nın "7 çocuklu bir adama kaçma nedenin nedir?" sorusuna tek kelime "Sevdim" yanıtını veren kadın, çocuklarının tepkisini çekti.

25 YILLIK EŞİNDEN TEK BİR ŞEY İSTEDİ
Kadının çocuklarından biri ayağı kalkıp annesine tepki göstererek, "Bizden daha mı değerliydi o?" ifadelerini kullandı. Daha sonra eşiyle yüzleşen kadın, 25 yıllık hayat arkadaşından ise sadece boşanmalarını talep etti.

"ZİNAYA ARTIK İDAM GELSİN"
Sinirlerine hakim olamayan kadının kızı, yeniden annesine tepki göstererek, "Aynısını babam yapsa seni savunurdum ama sen artık benim annem değilsin. Buradan Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum zinaya artık idam gelsin" sözlerini kullandı.