AK Partili başkandan camide bisiklet şovu

AK Partili başkandan camide bisiklet şovu
Güncelleme:

Kocaeli Derince’nin AK Parti’li Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Namaz kılan çocuklara hediye” diyerek Müftülük tarafından alınan bisikletleri camiye götürdü. Hediyeler cami içinde törenle verildi.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde AK Parti'li Belediye Başkanı Zeki Aygün, camiye siyaseti karıştırdı. Müftülüğün aldığı bisikletleri “Namaz kılan çocuklara hediye” diyerek camiye götürdü. Camide sergileyip çocuklara hediye etti. İmam-ı Azam Camii'nde gerçekleştirilen programda Başkan Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, muhtarlar ve meclis üyeleri, bisikletlerle poz verdi.

AK PARTİLİ BAŞKAN VE HEYETİ

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre; kampanya çerçevesinde hediye almaya hak kazanan çocuklara bisiklet teslimi, caminin içinde düzenlenen törenle yapıldı. Bisikletler ve çocuklar camide, namaz kılınan bölüme getirildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, muhtarlar, meclis üyeleri toplanarak küçük çocuklara aileleriyle ara tatilde namaza katıldıkları için kazandıkları bisikletleri verdi.

Camide siyasetin bir başka örneği de Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde yaşandı. AK Partili Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ayşe Hatunlar Cami'nde cemaate kahvaltı verdi. Sabah namazı sonrası caminin okuma salonunda düzenlenen kahvaltılı programına ilişkin görseller sosyal medya hesabından paylaşıldı.

CAMİDE SİYASET KINANDI

CHP'li il yöneticileri bu duruma tepki gösterince bu kez AK Partililer, CHP Gençlik Kolları'nın da birkaç ay önce bir camide kahvaltı düzenlediğini belirtti. Camide yapılan siyaset vatandaşlar tarafından da hoş karşılanmadı, kınandı…

CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na ait sosyal medya hesabından Bıyık'ın camideki kahvaltı fotoğrafları paylaşılarak, “Daha önce ‘Camiye ayakkabılarıyla girdiler' diye yalan haberler yapan AK Parti zihniyeti büyük saygısızlık yaptı. Kahvaltı organizasyonu yapan Darıca AK Parti'li Belediye başkanını kınıyoruz” denildi.

AK Parti'li Derince Belediye Başkanı'nın camide bisiklet dağıtması, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yapılan fotomontajı da hatırlattı. İnce, Samsun'da yaptığı miting sırasında, bisiklete binmişti. Troller tarafından bu fotoğraf fotomontaj ile caminin içine monte edilmişti. İktidar yanlısı çoğu kanal ve gazeteler de “İnce cami içinde bisiklete bindi. Bu ne saygısızlık” şeklinde yalan haber yapmıştı. Gerçek kısa bir sürede ortaya çıktı. Muharrem İnce ise kendisine yönelik yapılanlara “Terbiyesizler, böyle montajları FETÖ'den mi öğrendiniz?” diyerek tepki göstermişti.

AK Partili başkandan camide bisiklet şovu - Resim : 1

Etiketler Bisiklet ak parti cami