AK Partili milletvekili 45 kez test yaptırmış!

AK Partili milletvekili 45 kez test yaptırmış!
Güncelleme:

AK Partili bir milletvekilinin 45 kez koronavirüs testi yaptırdığına dair iddia, test konusunda AK Patililerin kayırıldığı yönünde eleştirileri bir kez daha başlattı.

Hürriyet’ten Nuray Babacan’ın haberine göre Cumhurbaşkanlığı ve partide yapılan her toplantı öncesi test yaptırma zorunluluğu bulunuyor.

İsmi açıklanmayan bir parti yöneticisinin şimdiye kadar 45 kez test yaptırdığı, bahsedilen toplantılara katılan diğer isimlerin de benzer durumda olduğu belirtildi.

AK Partili ismin şöyle konuştuğu belirtildi: “Cumhurbaşkanlığındaki her toplantıya gittiğimizde, genel merkezdeki her çalışma öncesinde test yaptırıyoruz. Ben ayrıca seçim bölgemdeki toplantılardan döndükten sonra evdekilere virüs taşıma korkusuyla ayrıca test yaptırıyorum.”

Son olarak, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun bir ayda sekiz ‘corona’ testi yaptırması tepkilere neden olmuş, test konusunda AK Partililerin kayırıldığı yönünde eleştiriler gelmişti.

Meclis’te 250’ye yakın personelin testi pozitif çıkmış, 41 kişinin tedaviye alındığı açıklanmıştı. 1-31 Ekim tarihlerinde genel kurul çalışmalarının yapılacağı günlerde Meclis’e ziyaretçi kabul edilmeyeceği belirtilmişti.

Hürriyet